Turisztikában otthon

Megújult oldalunkon nem csak a városba látogató turisták, de hamarosan a helyiek és a befektetők is egy platformon megtalálják a számukra érdekes információkat.

I love Pécs Café

Prémium kávé, minősített borok, kézműves sörök, prémium tea és matcha bar.

Szendvicsek, sütemények és jégkrémek bőséges választékkal.

Hírek

Így keresd és találd meg a számodra legmegfelelőbb bankkártyát
Turista, Hírek - turista, Városlakó / Hírek

Így keresd és találd meg a számodra legmegfelelőbb bankkártyát

Feltételezem, már te is alig használsz készpénzt, főleg, ha épp keresed a számodra legmegfelelőbb bankkártyát. Nem vagy ezzel egyedül, erre tart a világ, a digitális fizetési megoldásoké a jövő, de igazából már a jelen is. Gyakorlatilag már szinte mindenhol tudunk bankkártyával fizetni, ami ráadásul egyre kényelmesebb is.

Azóta végképp elterjedt a bankkártyahasználat, hogy színre lépett a koronavírus. De előtte is sokat dobott a használatán az érintésmentes fizetés lehetősége. Legutóbb pedig épp az segítette ezt a folyamatot, hogy 15.000 Ft-ra emelték a PIN-kód mentes vásárlás limitjét.

De mégis hogy választhatod ki a számodra legmegfelelőbb bankkártyát, ha már úgy néz ki, hogy szinte mindenhol azt fogod használni?

Ez a cikk röviden összefoglalja a laptopok történetét
Turista, Hírek - turista, Városlakó / Hírek

Ez a cikk röviden összefoglalja a laptopok történetét

Mikortól datálható a laptopok fejlődéstörténete? Milyen folyamat vezetett végig onnantól kezdve, hogy a laptopok ötlete elsőként kipattant valakinek az elméjéből? Illetve milyen mellékutak és vakvágányok merültek fel a sztoriban?

Izgalmas kérdésnek számít az, hogy miként alakultak ki a ma használatos laptopok. A cikk tehát egyfajta képzeletbeli utazásként ebbe enged betekintést. Menjünk vissza az időben, és nézzük meg a mai laptopok elődjeinek sztoriját.

További hírek
Irány a webshop!