Turisztikában otthon

Megújult oldalunkon nem csak a városba látogató turisták, de hamarosan a helyiek és a befektetők is egy platformon megtalálják a számukra érdekes információkat.

I love Pécs Café

Prémium kávé, minősített borok, kézműves sörök, prémium tea és matcha bar.

Szendvicsek, sütemények és jégkrémek bőséges választékkal.

Hírek

A divatos női papucsok titka
Turista, Városlakó, Hírek városlakó, Hírek - turista

A divatos női papucsok titka

Ma már nem akad fenn a szemünk azon, ha egy csinos női láb a tűsarkú cipő helyett kényelmes papucsot visel a nyári kánikulában. Sőt, nagyon is divatos lett ez a laza viselet, mert a papucs tökéletesen passzol a hétköznapi ruhatárba. Ráadásul nagy mozgásteret enged bármely programhoz, amivel Ön szívesen feldobná a napját.

Feszengés nélkül engedheti el magát egy beszélgetős találkán a barátnőkkel, és egy hosszú séta is bármikor belefér a városban vagy a természetben.

Fa gyümölcstál - a konyha színpompás dísze
Turista, Városlakó, Hírek városlakó, Hírek - turista

Fa gyümölcstál - a konyha színpompás dísze

A lakás bizonyos helyeken több, máshol kevesebb díszítést igényel. Ez lehet virág, falikép, dísztárgy, egy ajándékba kapott emlék vagy akár játék is. Mindenkinek más és más, ami szép és esztétikus, az összhangot azonban érdemes mindig szem előtt tartani, akárhol is dekorálunk a házon belül (vagy kívül).

Ha a konyhát szeretnénk díszíteni vidám kiegészítőkkel, azt egyszerűen és változatosan gyümölcsökkel tehetjük meg. Ráadásul így sosem lesz unalmas a dekoráció, ugyanis napról napra változatosan, évszakhoz igazítva tölthetjük meg finomságokkal.


További hírek
Irány a webshop!