Turisztikában otthon

Megújult oldalunkon nem csak a városba látogató turisták, de hamarosan a helyiek és a befektetők is egy platformon megtalálják a számukra érdekes információkat.

I love Pécs Café

Prémium kávé, minősített borok, kézműves sörök, prémium tea és matcha bar.

Szendvicsek, sütemények és jégkrémek bőséges választékkal.

Hírek

#pecsNYITVA! 2.0
Fedezd fel Pécset!, Turista, Kétkeréken, Városlakó, Szabadidő - városlakó, Idegenvezetés

#pecsNYITVA! 2.0

Fedezzük fel Pécs rejtett értékeit, ismerkedjen meg a Zsolnay család élettörténetével, Pécs Bauhaus stílusban épült épületeivel. A török tükör sétánkon a regény szerzőjével sétálunk felkeresve török kori emlékeket, és ízelítőt kapunk Pécs török kori életéből.

Kerékpáros túráinkon két ikonikus helyszínt keresünk fel a városban: meglátogatjuk a Zsolnay Negyedet és feltekerünk a Tettyére.

Júniusban a Pécsi Nemzeti Színház művészei nyakukba veszik Baranya megyét
Turista, Városlakó, Hírek városlakó, Hírek - turista

Júniusban a Pécsi Nemzeti Színház művészei nyakukba veszik Baranya megyét

Júniusban kinyitottak a Pécsi Nemzeti Színház kapui, első előadásaikat, illetve A miniszter félrelép premierjét telt ház előtt, nagy sikerrel tartották meg. A minden héten jelentkező, ingyenesen látogatható Erkélykoncertek és a klasszikus produkciók mellett a színművészek most egy új kezdeményezés keretein belül látogatják meg egy szórakoztató, zenés műsorral a Baranya megyei településeket június 14-től egy hétig.

Gyakori hibák a burkolat fugázásakor
Turista, Városlakó, Hírek városlakó, Hírek - turista

Gyakori hibák a burkolat fugázásakor

Van pár olyan gyakori hiba, amelyet előszeretettel követünk el a burkolat fugázásakor. A meseszép végeredményért azonban érdemes ezeket elkerülni. Semmi esetre se essünk abba a hibába, hogy azt gondoljuk, a művelet rendkívül egyszerű és bárki megcsinálhatja. Ezzel nem érdemes gyorsan végezni, hiszen az nem hoz hasznot. De vajon mire érdemes ügyelni? Ebből a cikkből minden kiderül!


További hírek
Irány a webshop!