VIII. Teddy Maci Családi Nap

Időpont
2020.03.21. 09:00 - 13:00
Háttér

Kedves Teddy Doktorok!


Bár tavaly remek munkát végeztetek, azért idén is rengeteg beteg maci áll sorba a segítségetekért. Nyolcadik alkalommal várunk titeket nagyon sok szeretettel a Teddy Maci Családi Napra a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Karok, valamint a Pécsi Orvostanhallgatók Egyesületének Szervezésében.

Idén március 21-én 9:00-től várjuk az érdeklődőket a Dr. Romhányi György Aulába, ahol közös erővel vesszük fel a harcot a kórokozókkal és az emberi test rettegett betegségeivel, miközben játékos formában megismerhetitek az orvostudomány minden titkát. Ebben az évben is számos új programmal készülünk (Tamás Éva Játéktárának interaktív gyermekkoncertje), de természetesen a jól bevált régi programokkal is találkozhattok (arcfestés, mentő- rendőrség- tűzoltó megismerése, macik vizsgálata).

A jelmondatunk idén se változott:
Ne hagyd otthon a macidat! 🐻

Technikai információk
👉🏻 A rendezvény ingyenes, de helyszíni regisztrációhoz kötött. Kiskorú vendégeinket azonosító karszalaggal látunk el a belépést követően, mely tartalmazza a hozzátartozó elérhetőségét.
🚌 Busz: rendezvényünk elérhető a 2, 2A, 26, 27, 28, 29, 55 számú buszjáratokkal (Egyetemváros buszmegálló).
🚘 Parkolás: az egyetem mellett közvetlenül (Honvéd utca), illetve a Klinikai Központ területe. Jelenleg építkezési munkálatok folynak az egyetem területén, így nem biztos, hogy a parkolási lehetőség adott lesz a program ideje alatt. Alternatív lehetőségek: LIDL parkoló, ALDI parkoló.
🥼 Ruhatár: az alagsori ruhatár a családi nap időtartama alatt nyitva áll vendégeink előtt.
♿️ Mozgássérültek: rendezvényünk mozgássérültek számára megközelíthető a nyugati bejáraton keresztül.


Várunk minden kicsit és nagyot sok szeretettel!
Megközelíthetőség

Megközelíthető 2 számú busszal,leszállás Szigeti útnál.

Elérhetőség
Név
PTE ÁOK
Cím
7624 Pécs, Szigeti út 12.
Telefonszám
+36 72 536 000
Irány a webshop!