Vigyázzunk értékeinkre riasztókkal!

Teljesen mindegy, hogy az autódat vagy az otthonodat szeretnéd hatékonyabban megvédeni, hiszen ma már mindegyikhez akadnak olyan eszközök, amelyekkel ezt hatékonyan megteheted. Ezekből szemezgettünk, hogy könnyebben rátalálhass azokra, amelyekre szükséged van.


Eszközök a védelem fokozásához


A Metroman.hu riasztó és kiegészítő kínálatából válogatva gyakorlatilag minden helyzetre találunk egyszerűen telepíthető, megbízhatóan működő megoldást. A lakás biztonságának fokozására ideális lehetőségnek bizonyulnak a vezeték nélkül telepíthető komplett riasztócsomagok. Ezekben ugyanis mindent megvehetünk egyszerre, amire a teljes körű védelem kialakításához szükségünk lesz.


A csomagok tartalmazzák azokat az elemeket, amelyekkel működőképes egy riasztórendszer, igény szerint pedig akár tovább is bővíthetők, további kiegészítőkkel. A WiFi-n keresztül megvalósuló kommunikációnak köszönhetően nem szükséges bajlódni a vezetékezéssel, így akár mi magunk is üzembe tudjuk helyezni. Gyors és kedvező árú megoldás, amelyre számíthatunk.


A rendszer kiegészíthető GSM hívó és riasztó modullal is, amely gond esetén akár SMS-ben is tud értesítést küldeni. Ezekhez több telefonszám is beállítható, így minden családtagunk értesíthető a problémáról.


Gondoljunk a szenzorokra is!


A riasztórendszer kialakításához különféle szenzorokra is szükségünk lesz, ilyenek a mozgásérzékelők, valamint a nyílászárókra szerelhető nyitásérzékelők is.


Izgalmas opció a riasztóval ellátott nyitásérzékelő is, amely illetéktelenek behatolásakor hangos hangjelzéssel figyelmeztet, de a kínálatban a hagyományos nyitásérzékelők is fellelhetők, felszerelhető és fúrható változatban egyaránt.


Nem csak a betörők ellen védekezhetünk


Időről időre hallunk olyan híreket, hogy családok maradtak otthon nélkül, mert tűz ütött ki, és leégett a ház. Ha szeretnénk elkerülni a baleseteket, telepítsünk füstriasztókat az ingatlanunkba. Kedvünkre választhatunk a hangjelzésű és az optikai modellek közül.


Az üzembe helyezéshez nincs szükség szakemberre, így valóban pillanatok alatt biztonságosabbá tehetjük otthonunkat, és megóvhatjuk értékeinket, szeretteinket is. A gyors reagálás a vészhelyzetekre a legtöbb esetben sorsdöntő.


Mit tehetünk az autónk biztonságáért?


Habár a legtöbb gépjármű el van látva riasztóval ma már, azok jelzéseire nem biztos, hogy bárki is felfigyel, egyszerűen a tulajdonos hibájára asszociál inkább. Ha pedig már el is lopták a kocsit, akkor már nincs mit tennünk - gondolhatnánk.


Az autó GSM távirányító és GSM hívó riasztó azonban egy olyan készülék, amely valódi megoldást kínál. Ez ugyanis önállóan vagy a meglévő riasztóhoz csatlakoztatva a telefonunkon értesít bennünket, amikor a járművet el akarják tulajdonítani, illetve ki akarják nyitni. Az előbbi esetben pedig - a nyomkövető funkciónak köszönhetően - pontosan tudni fogjuk, hogy hol vannak és merre tartanak éppen az autótolvajok, így megtehetjük az ilyenkor szükséges lépéseket.


Irány a webshop!