Varázsold biztonságossá és elegánssá a baba kiságyát fonott rácsvédővel!

Ha a biztonság mellett a luxus minőségű kényelem is fontos szempont, akkor érdemes a puha rácsvédők közül választani. A gyönyörű fonat kényelmessé, biztonságossá és elegánssá teszi a baba fekhelyét. Használatával a kisbaba teljes védelmet élvez, hiszen a fonott rácsvédő megakadályozza, hogy beüsse a fejét, karját vagy lábát a kemény ágyrácsba.

A luxus minőségű puha velúr anyagnak köszönhetően rendkívül látványos és dekoratív kiegészítője a babaszobának.

Pasztellszínű csodák

A klasszikus fehér és krémszínű változat mindenhez illik. Viszont a gazdag színválasztéknak köszönhetően könnyedén megteremthetjük a tökéletes harmóniát. A Peekabooshop.hu fonott rácsvédő kínálatában számos kellemes pasztellszínű, luxury velúr fonat közül válogathatunk. Mindegy, hogy romantikus, modern vagy éppen bohókás a szoba stílusa, a választékban megtalálhatjuk azt az árnyalatot, ami illik a többi kiegészítőhöz. Bizony nem könnyű a választás a csodás színek láttán. Választhatunk fehér, orgona, sötét és pasztell rózsaszín, világosszürke, menta, modern menta, babakék, citrom, bézs színek közül.

A rácsvédők kizárólag antiallergén és bababarát anyagokból készülnek, hiszen közvetlenül érintkeznek a kisbaba bőrével. A magas minőségű textilek közül a legnépszerűbb a szuper soft velvet, mely rendkívül puha tapintású és kényelmes.

Ha fonott rácsvédőt helyezel a kiságyba, akkor biztos lehetsz benne, hogy maximális biztonságban lesz a baba. A használata pedig nemcsak biztonságot, de harmonikus és esztétikus látványt is nyújt.


Okos döntés a luxury velúr fonott rácsvédő választása

A kényeztető puha fonat biztonsági és látványelem is egyben, hiszen a baba védelme mellett hozzájárul a szoba hangulatának kialakításához is.

Használata a szülők számára megnyugtató, mert a baba nem tudja maga alá gyűrni. A levegő áramlását és a beláthatóságot sem korlátozza az ágyban mivel a magassága csupán 15 cm, így nem takarja el teljesen a kiságyat. A puha tapintású bababarát anyag igazán jóleső érzés lesz a kicsinek, amikor hozzáér. A gyermek egészsége érdekében a legmagasabb minőségű textilből készülnek, valamint OEKO-TEX 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek.


Nemcsak rácsvédőként, hanem falvédőként is használható

A puha fonat rendkívül sokoldalú és többfunkciós gyerekszoba-kiegészítő. Nemcsak a kiságyban használhatod rácsvédőként, hanem biztonságos kis játszókuckót is kialakíthatsz a segítségével akár a nappali közepén. A kúszni-mászni tudó babának ideális támasztékot nyújt. Amikor pedig kinőtte a gyermek a rácsos ágyat, akkor falvédőként használható tovább.

A puha velúr fonott rácsvédő sokáig stílusos kiegészítő a gyerekszobában, de a nappaliban vagy a hálószobában is rendkívül jól mutat.

Mivel a fonat használata nem korlátozódik a rácsos kiságyra és a babaszobára, ezért a színválasztást is érdemes átgondolni annak érdekében, hogy minél tovább lehessen használni.


Irány a webshop!