Üresedés alatt lévő értékesítői pozíciók Tolna vármegyében

Jó kommunikációs készség és az ügyfelek iránti odafigyelés elegendő lehet ahhoz, hogy jó értékesítési munkatársakká váljunk. Több fajtája van ennek a munkakörnek, kezdve a területi képviselőtől az üzletvezetőn át. A következőkben a Tolna vármegyei szabad helyekre hozunk néhány példát.

Bolti alkalmazott


Az értékesítés területén a legnépszerűbb elhelyezkedési lehetőség a bolti munka. Nők és férfiak egyaránt megtalálhatják a számításaikat az üzlet profilja szerint. Amennyiben érdekes lehet számunkra ez a lehetőség, itt talál bolti eladó állást Szekszárd városában a Szekszárdállás oldalán.


Bármilyen típusú üzletbe is helyezkedünk el, feladatunk hasonló lesz. A betérő vásárlókat ki kell szolgálni, ha szeretnének áfás számlát a vevők azt is a bolti alkalmazott állítja ki. Ezenkívül kezeli a kasszát, megrendeli az új árut, amelynek átvételét a hatályos szabályok szerint dokumentálja. Irányítja a napi munkafolyamatokat.


Az állás betöltéséhez ritkán kérnek kereskedelmi végzettséget, legtöbbször középiskolai érettségi bizonyítvánnyal betölthető.


Üzletkötő, területi képviselő


A másik igen népszerű szakma a kereskedelem területén az üzletkötőé. Munkája az utóbbi időben szinte egybeforrt a területi képviselőjével. Feladata az, hogy a megbízó cégének termékeit minél szélesebb körben ismertté tegye, akár a cég székhelyétől egészen távoli régiókban is.


Bármivel is foglalkozik a cég, az üzletkötőnek a következőkhöz hasonló feladatokkal kell megbírkóznia: értékesítés, az új potenciális partnerek felkutatása. Egy előre meghatározott terv alapján a partnereket bizonyos időközönként végig kell látogatnia, és riportokat kell készíteni az utakról. Szerződéseket is gyárt, és elindítja az új partnereket az anyacéggel közös üzleti úton.


Beszerző


Beszerző munkatársat általában nagykereskedelmi cégek szoktak alkalmazni. Az ügyintéző felelős a megfelelő készletszintek biztosításáért, és azért is, hogy a beszerzés feltételei versenyképesek maradjanak.


Több kisebb cégnél a beszerző látja el a marketing tevékenység egy részét, amelynek során promotálja a vállalkozás termékeit, ezzel is növelve a vállalkozás bevételeit. Ehhez a munkához általában már kérnek felső vagy szakirányú középfokú végzettséget és kereskedelemben szerzett tapasztalatot.


Ingatlanközvetítő


Az ingatlanközvetítő munkája is az értékesítés területéhez sorolható. A munka ellátáshoz szakképesítést kell szerezni. Az ingatlanközvetítő feladata az ügyfélkör igényeinek felmérése, és azok kielégítése az ingatlan eladás és vétel folyamata során. Ingatlan bemutatókat szervez, és le is bonyolítja azokat, részt vesz az adásvételi szerződések előkészítésében.


Az eladói munkát, ahogyan a bevezetőben is említettük ügyfélközpontú szemlélettel lehet a legeredményesebben végezni, így nemcsak a vevők, de a főnökeink is meg lesznek velünk elégedve.


Irány a webshop!