Ugye te sem szereted, ha fázik a kezed?

Szinte mindig észrevétlenül mutatja meg magát az ősz igazi arca, amikor már nem az indián nyár napsugarai jutnak főszerephez, hanem a csípős hidegek. Ilyenkor bizony senkinek sincs sok kedve ahhoz, hogy reggelente elinduljon munkába vagy iskolába.


Sokan esnek ilyenkor abba a hibába, hogy csak kabátot, esetleg még sapkát és sálat is magukra öltenek, de a kezek vajmi kevés törődésben részesülnek. Ha te is gyakran követed el ezt a hibát, akkor feltétlenül olvass tovább!


Gondoskodj kezed védelméről!


A kezed az, ami folyamatosan “elöl” van, amit a nap minden percében használsz, és ami az időjárás összes viszontagságainak ki van téve, ezért feltétlenül védd a RockStore.hu kesztyűivel!


Sokan tévesen úgy gondolják, hogy csak a gyermekeknek van szüksége kesztyűre, azonban mindenképpen javasolt a viselete felnőttkorban is, ugyanis a kezek bőre végtelenül sérülékeny. A hideg könnyen megcsípi, kiszárad, kirepedezik, sebessé válik, ami aztán sok fájdalom és kellemetlenség forrása is lesz.


Ha szeretnéd ezt elkerülni, akkor mindenképpen gondoskodj arról, hogy legyen nálad kesztyű a hideg őszi, és a zimankós téli napokon! Ne gondold, hogy ezt nem tudod az egyéniségedhez igazítva megtenni! Dehogyisnem!


Egy kesztyű is lehet stílusos!


Szerencsére a Road zenekar hivatalos webáruházában gondoltak a fázós rockerekre is, így akkor sem kell lemondanod a stílusodról, ha a nagy “cidriben” nem szeretnéd szétfagyasztani a kezedet.


Az ötujjas kesztyűk szabadon hagyják az utolsó ujjpercedet, ezért aztán túl azon, hogy vagány külsőt kölcsönöznek neked, még az okostelefonodról sem kell lemondani. Így aztán bátran be tudod állítani a kedvenc Slayer számodat Spotify-on, és zúzhatsz már kora reggel is! Garantáltan jobb ébresztőhatással bír, mint a kávé.


Mivel csak fekete színben kapható, ezért túlzás nélkül állíthatjuk, hogy bármilyen öltözéknek kiváló kiegészítője lehet!


Persze nem kizárólag a Slayer rajongói járnak jól, hiszen sok egyéb változatban is elérhetőek a kesztyűk, így akár az Iron Maiden, a Guns’n Roses vagy a Pantera rajongói sem maradnak hoppon.


Ráadásul nem is akármilyen kesztyűkkel gazdagodhatsz, hiszen ezek nem ócska, merch-nek álcázott darabok, hanem valódi, jogtiszta rajongói kiegészítők, amelyeket kiváló minőségben találsz a RockStore.hu webshopjában!


Légy összhangban önmagaddal!


Ugye te is azt tapasztaltad, hogy nyáron sokkal könnyebb úgy felöltözni, hogy teljesen át tudd adni a szetteddel, hogy ki vagy és mit képviselsz?


Igen, ez télen, valóban kissé nehézkesebb, amikor órmotlan, ámde meleg téli kabátok alá kell bújnunk, viszont ha nem feledkezel meg a kiegészítőkről, akkor nemcsak, hogy fázni nem fogsz, de az olyan apróbb darabokkal, mint amilyen a kesztyű is, továbbra is jelezni tudod a világ felé, hogy te a rockerek népes csoportjába tartozol!


Irány a webshop!