Úgy érzed, valami nem stimmel?

A párkapcsolat az egyik legtörékenyebb emberi kapcsolat, hiszen teljesen mást kapunk a szerelmünktől, mint a rokonainktól és a barátainktól. Kialakul közöttünk egy intim hangulat, összeköt minket egy láthatatlan kapocs, és tudjuk, történjék bármi a világban, van kihez hazatérnünk, van kivel megosztanunk a velünk megesett dolgokat.

Igen ám, de van, hogy hiba csúszik a gépezetbe, és aki korábban a bástyánk volt, egyszer csak kiesni látszik az életünkből.

De honnan vehetjük ezt észre? Ebben segít a CUPYDO Társkereső csapata, akik már rengeteg szakítással és egymásra találással találkoztak a munkájuk során.


VALAMI VÁLTOZIK, DE MI?

Kezdetben esetleg apró jelek utalnak arra, hogy valami más, mint eddig volt. Kevesebb csók, kevesebb ölelés, kevesebb közös program, kevesebb vagy felszínesebb beszélgetés. Ezeket a rohanó hétköznapokban könnyű elhessegetni magunktól, és mentegethetjük a szituációt ráfogva a sok munkára, a pandémia teremtette nehéz helyzetekre, építkezésre és még sok más mindenre.

De aztán az apróbb jelek könnyen összeadódnak, felhalmozódnak, és napról napra nagyobb szakadékot képezhetnek köztetek, mígnem elértek odáig, hogy egymás mellett, nem pedig egymással éltek.

Ezért aztán ha a korábbitól bármennyire is eltérő viselkedést tapasztalsz a társad részéről, ne habozz cselekedni!

SEMMI DRÁMA!

Persze nem azt sugalmazzuk, hogy szappanopera sztárokat megszégyenítő módon borulj ki, sokkal inkább azt, hogy egy nyugodtabb, békésebb pillanatban jelezd a párodnak, hogy szeretnél tőle kérdezni, szeretnéd elmondani a saját érzéseidet. Fontos, hogy hagyd meg neki a választást: ha akkor nem érzi alkalmasnak magát arra, hogy nehéz beszélgetésekbe belemenjen, akkor engedd meg, hogy ő szóljon, amikor készen áll rá.

Fontos az őszinteség, fontos, hogy tudd, szinte minden két emberen múlik, könnyen lehet, hogy ő is hasonlóképp érez, de az is megeshet, hogy valóban a stresszesebb időszak miatt nem tudja elengedni magát.

Azonban ha társad egyáltalán nem partner abban, hogy megbeszéljétek a problémákat, ha elbagatellizálja az érzéseidet, ha úgy tesz, mintha csak neked lenne bajod, és mindennek te vagy az oka, akkor valószínűleg jobb lesz egy reset gombbal újraindítani az életed.

Ha összegeztél mindent, levontad a megfelelő konzekvenciákat, akkor vár rád a CUPYDO Társkereső és vele együtt rengeteg szerelmes tekintetű randipartner!

NE PRÓBÁLJ VÉKONY JÉGEN FUTNI!

Ha úgy érzed, hogy egyre távolabb vagytok egymástól, ha minden beszélgetés veszekedéssé fajul, ha a barátok fontosabbak, mint te, ha nem hajlandó általad szervezett programon részt venni, ugyanakkor megbeszélni sem hajlandó ezeket a változásokat, akkor bizony nagyon nehéz helyzetbe kerültél.

Lehetetlen széllel szemben egyedül előre haladni, maximum fenntartani tudod az állapotot, de tedd a kezedet a szívedre: az életed hátralévő évtizedeiben boldogtalan szeretnél lenni, vagy boldog a hozzád illő társ oldalán?


Irány a webshop!