U alakú ülőgarnitúra – az otthon dísze

Kevés az ülőhely a kanapén? Bővült a család, és már nem férnek el annyira kényelmesen, mint korábban? Mi lenne vajon a legjobb megoldás erre a problémára, ami plusz helyet nyújt, de nem veszi el a teret a szobából?


U alakú ülőgarnitúra


Hol van már az az idő, amikor elég volt egy fotel vagy épp egy kétszemélyes kanapé egy hangulatos kis esti filmezéshez. Ma már inkább valami nagyobban gondolkodna, ahol elfér mindenki, és még akár el is lehet nyújtózni az egész napos tevékenység után?! Persze ha csak egy házi kedvenc a bővülés alanya, akkor nem feltétlenül kell azonnal eszközölni a kanapécserét, de ha egy vagy több gyermek érkezett a családba, akkor talán itt az ideje. Persze ezt sem kell azonnali projektként felfogni, mert még oviskor előtt nem feltétlenül fognak onnan tv-t nézni, de ha megismerkednek az óvodáskor kedvenceivel, akkor biztosan helyet kell neki(k) is engedni.


Ebben az esetben rögtön eszünkbe juthatnak a különféle L és U alakú ülőgarnitúrák, de míg az előbbit kezelhető méretnek tartja a többség, addig az utóbbira mindig óriási monstrumként gondolnak. Ez egy igen népszerű sztereotípia, hiszen az U ülőgarnitúra lehet pont akkora is, ami beleillik a nappali megszokott rendjébe.


A Nonstop Bútor kínálatában is kezelhető és kényelmes méretű ülőgarnitúrák várnak mindenkit, amiket kifejezetten átlagos méretű lakáshoz terveztek. Sőt, az U alakú ülőgarnitúra kifejezett előnye, hogy mivel önálló tartással rendelkezik, így nem csak fal mellé helyezhető, mint az L alakúak jelentős része.


Miben más?


Egy ilyen garnitúra hagyományosan 4-6 embernek is kényelmes ülőhelyet biztosít. Ideális választás társasjáték-kedvelő családoknak, baráti társaságoknak, hála az U alaknak. Középre érdemes egy dohányzóasztalt helyezni, amire minden fontos ráfér, és ami egy izgalmas meccs nézésekor nagyon jó szolgálatot tehet.


A legtöbb U alakú ülőgarnitúra ággyá is alakítható néhány mozdulattal. Ez kifejezetten előnyös tulajdonság, főleg akkor, ha hiányt szenvedünk hálószobában, és a nappaliban kell megoldani az éjszakai pihenést. Ettől függetlenül akár vendégágyként is funkcionálhat, ha úgy hozza a szükség. Például gyerekek számára egy pizsiparty esetén is kiváló, hiszen együtt alhat a csapat a méretéből adódóan.


Logikus kérdés, hogy egy ekkora ülőgarnitúra szállítása hogyan történik. Szerencsére darabokban, így jóval könnyebb vele bánni és beállítani a helyére. Apropó, összeszerelés. A Nonstop Bútornak az összeszerelési szolgáltatása kihagyhatatlan ajánlat, mivel ennek keretén belül otthonunkban összeszerelik a bútort, majd segítenek a helyére állítani. Ennek nagy előnye, hogy nem veszítjük el a garanciát, hiszen profikra bízzuk a munkát.

Irány a webshop!