Toronylátogatás a Városházán

Időpont
2023.10.11. 14:00 - 17:00

Ezen az exkluzív torony-kiállításon megismerhetik a pécsi városháza történelmét. Rendkívüli, 2+1 szintes kiállítás található a pécsi városháza tornyában, a Széchenyi tér 1. szám alatt. A kiállítás mélységében foglalkozik az elmúlt több mint háromszáz évben épült városházákkal és azok legendás tornyának céljával, jelentőségével, harangjátékával (2. szint). A toronyban, az 1. szinten található nagyméretű panorámafotó segítségével a torony teraszáról látható jelenlegi és múltbéli belvárosi épületek ismerhetők meg. A tárlatot egy csodálatos pécsi panoráma koronázza meg, amit a résztvevők az utcafronthoz képest 223 lépcsőfok magasságából, a torony legfelsőbb szintjének erkélyéről élvezhetnek.

A kiállítás kísérővel látogatható, amelyet a Városháza munkatársai biztosítanak. Mivel a torony a hivatali épületen belül közelíthető meg, ezért minden esetben a porta előtt szükséges találkozni a vezetővel. A kiállításon egyszerre maximum 20 fő lehet jelen.

A jelentkezett látogatási igényre, a kitöltött adatlapra minden esetben visszaigazoló emailt küldenek, anélkül a jelentkezés nem érvényes.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni az alábbi linken, a szükséges adatok megadásával lehet: Városháza Torony kiállítás | Városunk Pécs (pecs.hu)

Irány a webshop!