Tippek a tökéletes nászúthoz!

Akárcsak az esküvőnek, a nászútnak is olyannak kell lennie, amilyennek megálmodjátok: tökéletesnek! De hogyan készülj fel az esküvői előkészületek közepette a nászút szervezésére, és mire figyelj oda? Segítünk néhány jó tanáccsal!

Így tervezzetek!

Az úti cél kiválasztása az egyik legfontosabb döntés. Mindenképpen olyan helyszínt válasszatok, ahova mind a ketten vágytok elutazni! Szánjátok rá az időt a keresgélésre, és akár írhattok egy listát is a kedvenc megnézendő helyeitekről.

Ha már a listánál tartunk, érdemes B és C tervvel is készülni, ha valami miatt az első úti cél nem jönne össze. Akár hurrikánszezon, akár egy sztrájk, sok minden keresztbe tehet az álomútnak!


Kép

Szintén kritikus tényező a költségek kalkulálása, ezért minél hamarabb kitaláljátok az úti célt, annál több időtök lesz spórolni. Remek motivációt nyújthat egy mindig látható helyen lévő, díszített befőttes üveg, amelybe bedobálhatjátok az utazásra szánt pénzt.

Ne várjatok a menyasszonytáncig, de kedvesen és tapintatosan jelezhettek a vendégeknek akár a meghívókon. Ha a sokadik turmixgép helyett inkább a nászútra gyűjtenétek, biztosan megértik, és nekik is egyszerűbb dolguk lesz!

Az utazás tervezése során legyen cél, hogy valami teljesen új dolgot próbáltok ki, és legalább 3 látnivalót megnéztek!

Erre figyeljetek az előkészületeknél!

Jó, ha megkértek egy családtagot vagy barátot, hogy a távollétetekben nézzen rá az otthonotokra, esetleg öntözze meg a növényeket.

Pakolás terén a megfelelő bőrönd vagy utazótáska a legfontosabb tényező! A beszerzésnél törekedjetek arra, hogy minőségi, tartós darabot válasszatok, mint a Holidayshop.hu webáruház bőröndjei vagy elegáns női táskái.

Legyetek képben a repülőgépre felvihető méretekkel is, ne a kedvenc könyvet kelljen otthon hagyni a túlsúly miatt!

A személyes iratok, útlevelek érvényességének ellenőrzését már a tervezéskor nézzétek meg, nehogy kellemetlen meglepetés érjen a repülőtéren!

Ha messzire mentek, készüljetek fel a hosszú repülőútra, és tegyétek minél kényelmesebbé különböző utazókellékek segítségével. Egy nyakpárna és egy takaró, illetve kényelmes öltözék sokat segíthet.

A romantika jegyében!

A nászút az egyik legkülönlegesebb utazás minden pár életében, ezért érdemes minél jobban kihasználni és egymásra figyelni. Bár körbelengi a hangulatot a friss házas, rózsaszín ködös érzés, tudatosan is hangolódjatok egymásra egy-egy új fehérneművel, ágyba reggelivel és romantikázással.

Biztosan hiányoznak az otthoniak, de ez a pár nap vagy hét csak rólatok szól, ezért ne telefonozzatok és szörfözzetek az interneten!

Járjátok be a környéket, ismerjétek meg a helyi embereket, és készítsetek rengeteg szép fotót!

Végül pedig csapjatok egy romantikus, igazi nászutas gyertyafényes vacsorát, és érezzétek jól magatokat!

Nászútra készülve válogassatok a Holidayshop.hu utazási termékei közül, és érkezzetek stílusosan, minőségi bőröndökkel!

Irány a webshop!