Tervezz igazán személyre szabott ajándékot!

Bár még csak kis lépésenként, de egyre közelebb kerülünk a karácsonyhoz. Bár sokan nem osztják ezt a nézetet, de lassan itt az ideje, hogy elkezdjünk gondolkodni, hogy kinek mi lehet a megfelelő ajándék a fa alatt. Mi nem fogunk kapkodva vásárolni, hanem most összegyűjtjük a legjobb opciókat.

Gyerekek és kamaszok

A kisgyerekek számára általában könnyű ajándékot választani, hiszen nem rejtik véka alá a kívánságaikat. Éppen ezért érdemes körbeküldeni a karácsonyi listát a családban, hiszen úgy elég nehéz melléfogni.

Mivel a gyerekek jelentős része szereti a puha, ölelhető dolgokat, így biztosan jó ajándék egy fényképes plüss vagy egy egyedi, fényképes póló. Az iskolásoknak akár táska vagy tornazsák is készülhet egyedileg, biztos sikere lesz, ha a kedvenc játéka vagy bandája szerepel rajta.

A család felnőtt tagjainak

Azt gondolhatnánk, hogy minél idősebb valaki, annál könnyebb neki ajándékot választani, pedig ez teljesen személyfüggő. Vannak, akik szeretnek arról csacsogni, hogy mire vágynak, míg mások inkább a meglepetésre esküsznek. A fényképes ajándéktárgyak mindig menők, legyen szó bármilyen korú emberről. Az idei év egyik nagy slágere az egyedi naptár készítése.

Ennek keretein belül egy igazán egyedi naptárat készíthetünk az általunk kiválasztott képekből, hiszen számos méretben és sablonnal elérhetőek. Ez azért is jó, mert amit lehet, lefényképezünk manapság, de nem mindegyik olyan, amit szívesen közszemlére tennénk. Egy ilyen egyedi naptárba össze tudjuk válogatni a legszebb képeket, amikre igazán büszkék lehetünk. Persze bármikor készíthetünk belőle albumot vagy fotókönyvet, de azokat nem nézegetjük minden nap.

A naptár nagy előnye, hogy folyamatosan szem előtt van, így biztos, hogy mindig elmosolyodunk, mikor látjuk, arról nem is beszélve, hogy képben lehetünk az aktuális névnapokkal.

Maga a készítés folyamata igen egyszerű, hiszen nincs más dolgunk, mint feltölteni a fényképeket a tervezőfelületre, majd az általunk használni kívánt sablonnak megfelelően elrendezzük őket.

Az egyik legnépszerűbb, már nem túl kicsi, de még ízléses nagyságban megjelenő egyedi naptár az A/4-es méretű, ami így 12 lapot tartalmaz, és természetesen igény esetén minden napra feltüntetik a névnapokat is. Ennek minden lapja fényes fotópapírra készül, így biztosan tetszetős lesz az összhatás.

Akkor sem kell kétségbe esni, ha mindenáron egyedi naptárra lenne szükségünk, de még aznap. Erre jött létre az SOS szolgáltatás a Sooters-nél, ahol némi felár ellenében még aznap elkészítik a kívánt tartalmat.

Véleményünk szerint megér némi költséget egy igazán találó és egyedi meglepetés. Lassan itt a karácsony, ideje készülődni!

Irány a webshop!