Tegyünk az immunrendszer helyes működéséért!

Az egészségünk megőrzése nagyon sok dolgon múlik, ezért nem lehet meghatározni egyetlen, általánosan üdvözítő megoldást, amit betartva biztosan elkerülnek bennünket a betegségek. A fertőzésekkel szemben viszont védekezhetünk oly módon, hogy az immunrendszerünket támogatjuk.


Használjunk természetes hatóanyagokat!


Az immunrendszer erősítése eredményes lehet, ha megtámogatjuk a szervezetünket azokkal az anyagokkal, amelyek pozitívan hatnak az állapotára, illetve a működésére. Alighanem senkit sem lep meg az, hogy számos olyan vitamin létezik, amely fontos számunkra ebből a szempontból.


Ott van például a C-vitamin, hogy csak a legkézenfekvőbbet említsük. De ne feledkezzünk meg a többiről sem, hiszen az A-, B6-, D- és E-vitamin is lényeges, ahogy az ásványi anyagok között is akad jó néhány nélkülözhetetlen, mint amilyen a cink, a szelén, a vas, a réz vagy a folsav. Ezeknek adott esetben a pótlásáról is gondoskodnunk kell, ha a táplálékunkból nem juttatunk elegendő mennyiséget a szervezetünkbe.


Az USA medical IMMUNE SUPPORT nevű kapszulájában számos mikrotápanyagot megtalálhatunk a felsoroltak közül, hiszen gazdag C-vitaminban, B6-vitaminban, valamint cinkben is, de olyan jótékony hatású növényi kivonatokat is tartalmaz, mint a fekete bodza, a fokhagyma, valamint az echinacea.


Hagyjuk el a rossz szokásainkat!


Gyakorta elbagatellizáljuk a kérdést, ám nem árt tisztában lenni azzal, hogy mi magunk is sok kárt okozhatunk saját magunknak, elsősorban azzal, hogy olyan dolgokat teszünk, amik károsak ránk nézve. Nézzük meg, hogy milyen káros szenvedélyeink lehetnek, amiknek jobb lenne egyszer s mindenkorra véget vetnünk!


Az elsők között szerepel a sorban a dohányzás, de rögtön mögé sorakoztathatjuk a mértéktelen alkoholfogyasztást, az elhízást, illetve az elégtelen mennyiségű és minőségű alvást. Csak azzal, hogy ezeken a tényezőkön megpróbálunk változtatni, komoly eredményeket érhetünk el!


Tegyünk magunkért!


A testmozgás egy olyan alapvető dolog az egészségünk megőrzése szempontjából, amelyre nagyon kevés energiát áldozunk. Sokkal egyszerűbb legyinteni egy nagyot, és a munka végeztével elnyújtózni a kanapén, mint elmenni sétálni, futni vagy akár az edzőterembe. Pedig nagyon rosszat teszünk magunknak azzal, ha elhanyagoljuk a testedzést.


A természetben végzett mozgásformákról ráadásul azt is elmondhatjuk, hogy hatékonyan támogatják nemcsak a testünk egészségét, hanem a lelki egyensúlyunkat is, hiszen a friss levegő, a szép környezet pozitív hatást gyakorol ránk ebből a szempontból is.


Ha a rendszeres mozgás mellé kialakítjuk az egészséges táplálkozási szokásainkat is, illetve elsajátítunk, s persze alkalmazunk is néhány stresszcsökkentő technikát mellettük, akkor biztosak lehetünk abban, hogy mindent elkövettünk az egészségünk megőrzéséért, valamint az immunrendszerünk megerősítéséért is.


Irány a webshop!