Találkozzatok a Mikulással

Időpont
2019.12.05. 16:00 - 17:00
Háttér

Természetesen idén is ellátogat a Télapó a Pécsi Pagonyba! ♥

December 5-én 16:00-kor és 17:00-kor is találkozhattok nálunk a Mikulással! ????

Mint az elmúlt két évben, idén is Nelly és a Dúdolda Zeneműhely fog gondoskodni a vidám hangulatról.

Kérünk Titeket, hogy figyelmesen olvassátok el a feltételeket!

Mit is kell tenned?

1. Gyere el hozzánk személyesen a Pécsi Pagonyba és regisztrálj a számodra megfelelő időpontra. Nagyon fontos, hogy a regisztráció CSAK SZEMÉLYESEN lehetséges.

2. Válassz nálunk ajándékot, add oda a boltban dolgozóknak. Az ajándékokat mi becsomagoljuk, és teljes titokban átadjuk a Mikulásnak, aki a könyv vagy játék mellé finomságokat is tesz.

4. Ha szeretnétek, hogy a Télapó az általános dicséret mellett külön, személyesen is szóljon a gyermeketekhez, akkor írjátok azt le néhány szóban, tegyétek be egy borítékba, és adjátok oda a jelentkezésnél. FIGYELEM! Csak a jelentkezés mellé adott borítékot tudjuk elfogadni, utólag már nem pótolható, hogy elkerüljük a kavarodást.

A Mikulás-váró ünnepség ára: 1500 Ft/gyermek

A rövid várakozás után a Pagony Mikulás egyenként adja át az ajándékokat a gyerekeknek, beszélget velük, ha szeretnéd, gyermekedről rövid jellemzést is mondjon, ezt külön jelezd nekünk.

FONTOS: A programra előzetesen bejelentkezni november 11-től lehet, egészen november 29-ig. (Hogy legyen ideje a kismanóknak becsomagolni szépen az ajándékokat)

Elérhetőség
Név
Pagony Könyvesbolt
Cím
7621 Pécs, Széchenyi tér 2.
Telefonszám
+36 30 414 1754
Irány a webshop!