Szerezz be néhány szuper családi társast a vakációra!

A társasjátékok ma trendinek számítanak, jól mutatja ezt, hogy évről évre rengeteg újfajta unaloműző kiadvány lát napvilágot, amelyek közül nagyon sok a családok, vagyis kicsik és nagyok közös szórakoztatására hivatott.


A gyerekek nagyon várják a nyarat, amikor hónapokig nincs óvoda és suli, a szülők számára ez az időszak azonban inkább rémálom, hiszen főleg a kisebbek elhelyezése gondot jelenthet. De ha meg is oldott a felügyelet, mert tudsz otthonról dolgozni, napi szinten nehéz olyan elfoglaltságot találni számukra, ami nem egy újabb tábor, játszóház vagy strand. Itt jönnek képbe a Reflexshop kínálatából beszerezhető családi társasjátékok, amelyek mókát és kacagást visznek a szünidős hétköznapokba, értelmes programot nyújtanak. Tudj meg mindent arról, miért számít az egyik legjobb időtöltésnek a közös játék, illetve milyen típusúak közül választhatsz!


ó, ió, ció, áció, káció, akáció, vakáció!


A gyerekek számára egyöntetűen a nyár az év legjobb időszaka, hiszen megszabadulhatnak a sulis kötelezettségektől, a korán keléstől, és az időjárás, a hosszú nappalok is nekik kedveznek. Szülőként azonban komoly feladvány, hogy összehangoljuk a családtagok elfoglaltságait, és az új kihívásoknak megfelelően szervezzük meg a napokat. Ha program, feladat nélkül hagyjuk a gyerekeket, akkor legtöbbször a képernyők előtt kötnek ki, ezért itt az ideje bevetni a társasokat!


A családi társasjátékokban az a nagyszerű, hogy nemcsak a gyerkőcöket, hanem a felnőtteket is lekötik, szórakoztatják, sőt tanítják, titokban különféle készségek elsajátítását teszik lehetővé.


A játék ősidők óta elkísér bennünket


A ma is sokak által kedvelt go és a sakk a legősibb játékok közé tartoznak, és eredetileg a katonai vezetők elméjének pallérozására alkották meg. A mai társasjátékok egy része is ilyen, fejleszti a stratégiai, logikai készségeket, illetve könnyedebb szórakozást ígér a különböző érdeklődésű, korosztályú és eltérő kihívásokat kereső játékosok számára.


A családi társasok amellett, hogy nagyszerű időtöltést és számos előnyt kínálnak mindenki számára, segítenek az erős családi kötelék kialakításában, a gyerekek képességeinek fejlesztésében. A gyermekpszichológusok, logopédusok és foglalkozásterapeuták is gyakran használnak társasjátékokat, hogy hozzásegítsék a gyerekeket a sikerekhez szükséges készségek – rugalmasság, kudarckezelés, céltudatosság, türelem, győzelem és vereség kezelése – elsajátításához. Játékosan fejlesztik a gondolkodási, számolási, olvasási készségeket, a megfigyelőképességet, és nem mellesleg nagyszerű időtöltést kínálnak az esős napokra is.


A családok egyik kedvence


A Juharvölgy Krónikája egy gyönyörűen illusztrált, rendkívül aranyos és szórakoztató, könnyen elsajátítható családi társasjáték, amely 8 éves kortól kínál nagyszerű mókát az egész családnak. Elsősorban a kockadobás, kártyahúzás és a gyűjtögetés mechanizmusaira épül, és célja a helyszíni akciók végrehajtása során nyerni.


Készülj fel a szünidőre lebilincselő társasjátékokkal!

Irány a webshop!