Péterfy Bori & Love Band - Másfél Milliárd Másodperc

Időpont
2019.12.13. 19:00 - 21:00
Háttér

Péterfy Bori színésznő-énekesnő és zenekara jubileumot ünnepelnek idén: a tizenkét éve működő sanzon-pop-rock zenekar frontasszonya életének másfél milliárdodik másodpercét haladja meg az idei évben, ami emberi évekre átszámolva is jelentős lépték.

Jegyek: https://bit.ly/2v6zmeY

Az ünnepi, ülős-akusztikus-pszichedelikus koncert gerincét a Love Band 2010-ben megjelent különleges 2B albuma adja, ám a koncertet vendégek színesítik: Bori testvére, Péterfy Gergely író és a zenekarral már közös számot is író slammer-rapper Saiid is együtt szerepelnek majd a Love Band legénységével a Kodály színpadán.

Péterfy Bori énekesnő-színésznő pályafutása a kilencvenes évek elején kezdődött Budapesten, ahol a virágkorát élő alternatív színházi közeg aktív szereplője, később pedig a Nemzeti Színház tagja volt. Zenei karrierje a Tövisházi Ambrus zeneszerző-zenekarvezető által kitalált Péterfy Bori & Love Band-el indult el, 2007-ben, a Hajolj bele a hajamba című dallal, amely egyszerre országos ismertséget szerzett Borinak és a zenekarnak. Sanzonokból, alternatív rockból, és színes, pszichedelikus popból összeszőtt első albumuk felhelyezte a magyar zene térképére a Love Band-et, amely - Bori terhessége miatti rövid szünetet kivéve - folyamatosan turnézik.

Legutolsó lemezük, a tízéves jubileum alkalmával készült Bori X című album formabontó módon egy ingyenesen letölthető telefonos játék-app formájában jelent meg, amelyben a lemezanyag dalaihoz tartozó pályákon kell végigvezetni Bori figuráját az akadályokon. A működésének eddigi tizenegy éve alatt összesen hat stúdióalbumot megjelentető banda rendszeresen járja az országot, és mindenhol maximális energiával ad fesztivál- és klubkoncertekkel.

Megközelíthetőség

A Főpályaudvarról 34 35 és 36Y számú buszokkal közelíthető meg majd a Barbakántól 300m kell sétálni.

Parkolási lehetőség a Barbakánnál.

Elérhetőség
Név
Kodály Központ
Cím
7622 Pécs, Breuer Marcell sétány 4.
Telefonszám
+36 72 500 300
Nyitva tartás

hétfő: 10:00 - 18:00
kedd: 10:00 - 18:00
szerda: 10:00 - 18:00
csütörtök: 10:00 - 18:00
péntek: 10:00 - 18:00
szombat: zárva
vasárnap: zárva

Hétköznap rendezvények ideje alatt, vasárnap és munkaszüneti napokon: az előadások előtt másfél órával.

Irány a webshop!