Pécsi Balett: Piroska és a farkas

Időpont
2020.03.28. 16:00 - 17:00
Háttér

A Pécsi Balett új bemutatóval várja a gyerekeket tavasszal az E78-ban 2020. március 28-tól. JEGYEK MÁR KAPHATÓK!

2020-ban Piroska és a farkas történetét adaptálja táncszínpadra a Pécsi Balett, Molnár Zsolt, a társulat kimagasló tehetségű táncművészének koreográfiájában. Molnár Zsolt, a Pécsi Balett Harangozó-díjas szólistája már több ízben megmutatta alkotói tehetségét: a Rómeó és Júlia társkoreográfusaként, a Belső vonzás, a Tűzmadár-szvit és a Táncszvit című egyfelvonásos balettek önálló koreográfusaként. Alkotói tapasztalata, kiváló tánctechnikai tudása, különleges testtudata és sajátos, jól felismerhető táncnyelve alkalmassá teszik a feladatra. Az ifjú koreográfus alkotótársa és segítője a mesebalett rendezőjeként Uhrik Teodóra Kossuth- és Liszt-díjas Érdemes művész. Sok éves szakmai tapasztalata és tudása a garancia a produkció professzionális megvalósítására. Zeneszerző, zenei szerkesztő: Riederauer Richárd, díszlet- és jelmeztervező: Kiss Julcsi. A Pécsi Balett táncművészei kiemelkedő tánctudásuk mellet egyedi karakteralakítási képességgel rendelkeznek, így méltó módon képesek a táncművészet népszerűsítésére, az ifjúság színházi nevelésére, a tánc speciális, mindenki által érthető nyelvén.

Az előadás időtartama: 50 perc
A bemutató időpontja: 2020. március 28. 16.00 | TOVÁBBI ELŐADÁSOK
Helyszíne: Zsolnay Kulturális Negyed, E78
A mesebalettet 5-13 éves korú gyerekeknek ajánljuk.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Kicsik és nagyok egyaránt jól láthatják az előadást az épített nézőtér minden pontjáról.

Megközelíthetőség

Parkolási lehetőség a Zsolnay negyed parkolójában a Főpályaudvarról a 14 számú busszal,Árkádtól 2,4 számú busszal közelíthető meg majd 300m kell sétálni.

Elérhetőség
Név
Zsolnay Negyed – E78
Cím
7631 Pécs, Zsolnay Vilmos út 37.
Telefonszám
+36 72 500 350
Email
Irány a webshop!