Pannon Filharmonikusok: Tavaszi adománygyűjtő est

Időpont
2024.04.20. 19:00 - 21:00

Álljon egy világraszóló pécsi sikertörténet mellé!

Műsoron: Körasztaloknál szervírozott vacsora a nagyteremben, zene által ihletett ételek és italok, izgalmas műsorszámok!

Bősze Ádám – házigazda

Vezényel: Kesselyák Gergely

A Pannon Filharmonikusok újkori története 21. évébe lépett, így már amerikai mércével is nagykorú. Önt is hívjuk, hogy a tengerentúlon nagy hagyománynak örvendő adományozás kultúrájának meghonosításában közösen vessük el azt a magot, ami a következő tavaszokon újra és újra szárba szökken!

A különleges zenei és gasztronómiai élvezetekben gazdag Tavaszi adománygyűjtő estünkön pazar élmények közepette járulhat hozzá a zenekar működéséhez és jövőjéhez. Tartson velünk az év egyik legfényesebb eseményén, amelyen Kodály Központ varázslatos akusztikájú hangversenytermében elhelyezett körasztaloknál, zene által ihletett ételek és finom italok mellett, izgalmas műsorszámokat hallgatva, a muzsikusok és a minőség iránt elkötelezett vendégek társaságában támogathatja a Pannon Filharmonikusokat.

A részvételét az eseményre a 30.000 forint/fő áron elérhető vacsorajegy megváltásával és legalább 70.000 forint/fő támogatás megfizetésével biztosíthatja.

A befizetett adományokat nagyzenekari koncertjeink megvalósítására és zenei edukációs programjainkra fordítjuk.

Foglalja le helyét még ma az aulában található befizetői ponton, és jegyezze fel az eseményt a naptárába!

További információ: ertekesites@pfz.hu, +36 20 449 8508

Szervezők: Pannon Filharmonikusok

Online jegyvásárlás: https://jegymester.hu/production/383473/tavaszi-ad...

Irány a webshop!