Nyitnak a Pécsi Püspökség helyszínei

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a megjelenő kormányrendeleteket követve fokozatosan megnyitjuk a Pécsi Püspökség helyszíneit.

Május 1-től minden nap 9-18 óráig nyitva tart a Magtár Látogatóközpont és Kávézó. Védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink a kávézó belső terében is fogyaszthatnak, azonban a maszk használata az épület többi részén (mosdó használat, shopban való vásárlás esetén) számunkra is kötelező a nem oltott vendégek védelme érdekében. A kávézó terasza védettségi igazolvánnyal nem rendelkező vendégeink számára is nyitva áll.

Szintén ettől a naptól látogatható ismét a Székesegyház és a Dzsámi, ahol a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeinket tudjuk fogadni. A helyszíneink infópontján ajándék- és kegytárgy vásárlására védettségi igazolvány nélkül is van lehetőség, így ezeken a részeken kötelező a maszk és létszámkorlát van érvényben. A helyszíneken táblák tájékoztatják az aktuális szabályokról, valamint kollégáink is állnak rendelkezésre bármilyen kérdés esetén.

A Székesegyház nyitvatartása: Hétfő-szombat 9-17 óra, vasárnap 11.30-17 óra, a Dzsámi nyitvatartása: Hétfő-szombat 9-17.00 óra, vasárnap 13-17.00 óra. Esti nyitvatartásunk májusban még nem lép életben. A liturgikus programok a nyitvatartást megváltoztathatják, melynek részletei ide kattintva olvashatóak:

A Székesegyház felújítása hamarosan végéhez ér, azonban a még zajló munkálatok miatt a jegyárból 10% kedvezményt tudunk biztosítani. Jegyáraink idén nem változtak.

A Püspöki Palota, a Dóm kőtár és a Püspöki KincsTár nyitásáról később adunk tájékoztatást.

Mindenkit várunk sok szeretettel!


a Pécsi Püspökség turisztikai csapata

Irány a webshop!