Nyaralj személyi hitelből!

Az idén is szeretnél menni nyaralni, de nem jön ki a matek? Van rá megoldás, hogy végre ki tudj menekülni a mókuskerékből. Nem kell kihagynod a nyarat, csak mert jelenleg nincsen rá pénzed, a pénzintézetek készen állnak szabadon felhasználható kölcsönt nyújtani.


A személyi kölcsönökről a Bankmonitor oldalán nagyon sok hasznos információt tudsz megszerezni, mi is onnan informálódtunk. Az oldalukon azt is megnézheted, hogy mekkora hitelt vehetsz fel a jövedelmeddel, melyek most a legkedvezőbb banki termékek.


Nemsokára itt a nyár, általában nagyon gyorsan el is múlik, valahogy mindig gyorsabban, mint kellene, majd jön a zord idő. Ha ezt a nyarat (is) kihagyod, az nem biztos, hogy jó érzéssel fog eltölteni, rányomja a bélyegét az év további részére. Neked is jár egy kis pihenés és kikapcsolódás! Rendben, tegyük fel, hogy jelenleg nincs rá keret.


Mit tudsz tenni?


 1. Nem mész nyaralni, majd jövőre… Ez a legszomorúbb verzió.
 2. Kölcsönkérsz ismerősöktől, barátoktól… Ez kicsit övön aluli, kellemetlen.
 3. Felveszel szabadon felhasználható személyi kölcsönt.


Ha a 3-as pontot választod, akkor abban tudunk neked segíteni, néhány tanáccsal, hogy a neked legmegfelelőbbet válaszd.


Mi kell hozzá?


 • Minimum 177.422 Ft, nettó jövedelmednek (nyugdíjadnak) kell lennie.
 • Legalább 18 évesnek kell lenned (bankonként ez változhat).
 • Állandó, bejelentett magyarországi lakcímednek kell lennie.
 • Legyen mobiltelefonod vagy otthoni vezetékes telefonod, amin elérhető vagy.
 • Minimum három hónapos bankszámla múlt, a kivonaton beazonosítható legyen a beérkező munkabér vagy nyugdíj összege.
 • Ne legyen fent a neved a KHR (Központi Hitelinformációs Rendszer), korábban BAR negatív listáján.
 • A munkahelyed nem állhat végelszámolás, végrehajtás, felszámolás, csődeljárás alatt.
 • A jelenlegi munkahelyeden legalább 3 hónapja folyamatos munkaviszonnyal kell rendelkezned. Ez nem vonatkozik a nyugdíjasokra.
 • Vállalkozóként legalább 1 teljes lezárt üzleti évnek kell állnia mögötted, és 1 éves vállalkozói viszonyodnak is meg kell lennie.
 • Nem lehetsz táppénzen a hitelkérelem beadásakor. Ha nyugdíjas igénylő vagy, akkor ez csak abban az esetben vonatkozik rád, ha nyugdíj mellett dolgozol.


Számoljunk!

Vegyünk egy egyszerű példát, ebből nagyjából látni fogod, hogy mi, mennyi:

Barátoddal/barátnőddel el szeretnétek menni a tengerpartra. Nem luxusnyaralásra, de azért nem is full low badget-el.

A havi nettó jövedelmed 300.000 Ft (ennél persze lehet alacsonyabb és magasabb is, itt próbáltunk egy átlagot belőni). 1 évre (ez a minimum) szeretnéd felvenni a minimálisan igényelhető 800.000 Ft-ot (ez 2 személyre kiadja). Akkor a havi törlesztőd jelenleg a legjobb ajánlat szerint 71.252 Ft havonta. 13,20% a teljes THM (Teljes hiteldíj mutató). És a végén összesen 855.018 Ft-ot fogsz visszafizetni.

Ezek a leglényegesebb információk, amikkel tisztában kell lenned, amikor szabadon felhasználható személyi kölcsönt akarsz igényelni. Mindig szerezz be minden tudnivalót, mielőtt egy ilyen komoly lépésre szánod el magad. Válogass a lehetőségek közül, és mindig légy tisztában azzal, hogy milyen opciók elérhetők számodra.


Irány a webshop!