Munkalehetőségek Matyóföldön

Az Egertől nem messze elhelyezkedő terület népviseletén, turisztikai látnivalóin kívül sokakat vonz a mindennapi megélhetés miatt is, ugyanis az egyre növekvő fejlesztéseknek köszönhetően számos munkalehetőség várja azokat, akik ezeken a településeken szeretnének elhelyezkedni.


Vendéglátás, turisztika, wellness


A kiemelt turisztikai célpontnak számító Mezőkövesd, a három matyó település legnagyobbika, 1973 óta városi rangú település. Az Egerállás oldalán megtalálhatóak a legnépszerűbb álláshirdetések, amelyeket erre a linkre kattintva lehet elérni: https://egerallas.hu/allasok/mezokovesd.


Az egyik legnépszerűbb álláshirdetés a megnövekedett forgalom miatt a szakácsé. Leginkább szállodák keresnek új munkatársakat, akik svédasztalos vacsora és à la carte étkezés elkészítését vállalják. A munkakörhöz hozzátartozik az alapanyag mennyiségének folyamatos ellenőrzése, a szükséges nyersanyagok megrendelése, a nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, az ételek elkészítése, adagolása és díszítése.


A vidék kiváló minőségű gyógyvízzel büszkélkedik. Ezért azoknak a jelentkezését is várják, akik a vízhez kapcsolódóan szeretnének a wellness, az egészségügy vagy éppen a sport területén elhelyezkedni. Keresettek az úszómesterek, a gyógymasszőrök, egészségügyi és szállodai dolgozók.


Műszaki munkák


Közép és felsőfokú műszaki végzettséggel is könnyen el lehet Mezőkövesden helyezkedni.


Sok cég dolgozik CNC gépekkel, mára igazi álommunkának számít, minden a számítógépen történik, a kezünket alig kell bepiszkolni. Egyaránt keresnek olyan programozókat, akik ismerik a CNC gépek programnyelvét, mérnököket, akik képesek CNC gépek számára tervezni, például alkatrészeket, és karbantartókat, gépkezelőket is, aki felügyelik a gépeket és a gyártást.


Gépész-, villamos-, mechatronikai mérnökök is nézelődhetnek az Egerállás oldalán. Népszerű munkalehetőség az ezen végzettséggel rendelkezők számára a karbantartó mérnöki pozíció, amely során a cég gyártó berendezéseinek napi szintű rendelkezésre állását kell biztosítani. Meghibásodás esetén a mérnökök tárják fel a hiba forrását, és a többi kollégával együttműködve végzik a javításukat.


Pénzügy, marketing, sales munkák Mezőkövesden


Pénzügyi végzettséggel és mérlegképes könyvelői tapasztalattal várják mezőkövesdi székhelyű cégek új munkatársaikat. Könyvelőként a számlák könyvelése, adófolyószámla egyeztetés, riport készítés, adóbevallások készítése, valamint adatszolgáltatás lesz a fő feladatunk.


Sales manager pozícióba elsősorban szállodáknak van szükségük új munkatársakra, akik segítik a szobák és szolgáltatások értékesítését, ehhez promóciókat dolgoznak ki, és valósítanak meg. Elkészítik a marketing anyagokat,, és a PR megjelenéseket előkészítik és koordinálják.


Az itt felsoroltak csupán néhány példát jelentenek a mezőkövesdi munkákra vonatkozólag, a további álláshirdetésekért érdemes böngészni az Egerállás oldalát.


Irány a webshop!