Modern farsangi jelmezek

Épphogy kihevertük a karácsonyi és újévi izgalmakat, de már egy új ünnep elé nézünk. Itt az ideje a télbúcsúztatásnak, megkezdődhet a farsangi karneválok ideje. Világszerte nívós bulik ideje, a riói, velencei vagy a tenerifei karnevál jelmezek és zene nélkül elképzelhetetlen lenne. A lakás még lehet, hogy a karácsonyi dekorációt viseli, vagy világítástechnikai elemekkel felszerelten áll, de ezek a kiegészítők a most következő időszakban is hasznosak lehetnek.

Jelmezek

Ahogy a farsang maga is a színek kavalkádjáról szól, az öltözeteknek is ezt a vonalat kell követniük. Minél színesebb, annál jobb. Sőt mindenekelőtt térjen el a szokványostól, ettől lesz jó egy jelmez.

A legjobb a farsangban, hogy annak öltözhetsz, aminek csak akarsz. Fiatalon akár Disney hercegnő vagy Marvel szuperhős is lehetsz. Az idősebb korosztály tagjai akár szexi nővérkévé, de mesébe illő, világító szárnyakkal rendelkező földre szállt angyallá is válhatnak.

Világítós ruhák

A világítási megoldások újra a reneszánszukat élik, összekapcsolva a jelmezekkel. A LED technológiának köszönhetően egyes világításmegoldások nagyszerűen kombinálhatóak a ruhákkal is. A dekorációs világítások közül a karácsonyi világítások egyes modelljei is tökéletesen felhasználhatóak egy egyedi farsangi öltözet elkészítéséhez.

Vannak egyéb alkalmakra, akár karácsonyra is megvásárolható világítós ruhák. A már kész ruhára erősítik fel a LED-eket, majd azt kapcsolóval vezérelhetjük. Egy általad választott ruhadarabot sem bonyolult világítással felszerelni. A mágikus LED fénycsövek vagy fénykábelek tökéletes választások ehhez. Változatos színekben és méretben megtalálhatóak, így a Te ruhádhoz is lesz megfelelő.

Jelmezötletek

A lányok odavannak a tütü szoknyákért. Kis- és nagylányoknak is be fog jönni az a tüll szoknya, amelyet bekapcsolva a LED ezer színében pompázik. Maga a szoknya univerzális viseletet biztosít, és kortól függetlenül szinte bárki viselheti, akár egy teljes jelmez kiegészítőjeként. A világítós szoknya akár több rétegű is lehet. A LED-eket ilyenkor érdemes az alsóbb szoknyákon elhelyezni, így megóvhatjuk azokat a sérülésektől is.

De a fiúk se maradjanak ki a sorból. Akár egy világítós öltöny vagy egy merész LED-es nyakkendő az ő farsangi megjelenésükön is sokat dobhat. Bármilyen öltözet vagy jelmez feldobható LED-del, a lehetőségek száma végtelen.

A LED technológiának köszönhetően és azt felhasználva szinte bármit kivitelezhetünk. Az egyszerűbb, letisztult, ártatlanabb változatok mellett az extravagáns, különlegesebb, kihívóbb variációval is találkozhatunk.

A LED esetében egy dolgot tartsunk észben: a LED-es ruhák nem moshatóak. Vagyis maga a ruha igen, de ahhoz a világítást előtte el kell távolítani. Jó jelmezvadászatot, az idei farsangon legyen a TE fényed a legnagyobb!

Irány a webshop!