Mindenki egészséges otthonra vágyik

Ezzel nem is tud valószínűleg senki vitába szállni, hiszen ki lenne vajon a saját ellensége? Azt azonban kevesen tudják, hogy hogyan is teremtsék meg az egészséges otthont, sőt már maga a definíció is sok esetben problémát okoz, hiszen sokan kihagynak egészen alapvető dolgokat a számításból.


Mai cikkünkben azt vesszük górcső alá, hogyan és miként tudod megteremteni magadnak az egészséges lakóklímát, és hogy ehhez milyen eszközökre lesz majd szükséged.


Mitől lesz egészséges egy otthon?


A légtér tekintetében mondjuk az OZONEGENERATOR.HU nagy védelmet nyújtó AIR2FRESH Antiviral légtisztító készülékeitől. Életünk jelentős részét zárt térben töltjük, irodában, iskolában, üzeltekben, otthon, és közben fel sem mérjük, hogy a benti levegő olykor sokkal szennyezettebb, mint a kinti. Ezt a szennyezettséget több minden is okozhatja: a szálló por, a penész, a szőr, az atkák, a vírusok, a baktériumok, a pollen, a dohányfüst vagy az egyéb allergének és kórokozók.


Ezek összessége is hozzájárulhat ahhoz, hogy súlyosbodhat az ott élők allergiája, esetleg asztma alakulhat ki. Persze ez mindenkinek az életét megnehezíti, ezért az állandó takarítás és szellőztetés mellett még egy sokrétű légtisztító berendezés is ráfér minden zárt térre, már ha egészséges és higiénikus lakóklímát szeretnél létrehozni.


Nem csak egy légtisztító!


Ha azt gondolod, hogy ez csak egy egyszerű gép, akkor pontokba szedve mutatjuk, milyen különleges képességgel bír ez a szerkezet!


  • Az AIR2FRESH Antiviral légtisztító ezüst- és rézionos eljárással is rendelkezik. Az akár 7 védelmi elemnek köszönhetően felveszi a harcot a vírusokkal és a baktériumokkal is.
  • Szenzorainak köszönhetően felméri, hogy a levegő rossz, jó vagy kiváló minőségű. Amint azt érzékeli, hogy van munkája, a légtisztító magasabb fokozatra kapcsol.
  • Persze éjszaka is fontos a tiszta és higiénikus levegő, hiszen ez a pihentető alvás alapvető feltétele. Ahogy a csend és a teljes sötétség is, így ezek az intelligens eszközök extra csendes éjszakai üzemmóddal és a kijelző elsötétítésével gondoskodnak arról, hogy csak az előnyét élvezd az éjszakai órákban, azaz tiszta, megszűrt levegőt lélegezz.
  • Többlépcsős védelmet is biztosíthatsz magadnak. Választhatsz UV-C fénnyel és ionizáló funkcióval is rendelkező készüléket.
  • Sőt akár még párásító funkcióval rendelkező légtisztítót is beszerezhetsz, ami szintén nagyban hozzájárul az egészséghez.


Láthatod hát, ez a légtisztító termékcsalád mennyit tud hozzáadni ahhoz, hogy egészséges és higiénikus legyen a benti levegő. Válaszd azt, amelyik legjobban illik az igényeidhez, és ami méretben is alkalmazkodik a tisztítani kivánt környezethez.


Az egészség a legnagyobb érték!


Sokan hibás elgondolásból úgy döntenek, hogy inkább spórolnak az egészségükön, és talán közhelyesen hangzik, mégis igaz, hogy az egészség mindennél többet ér.


Ezért aztán arra bátorítunk, hogy te semmiképp se tégy így, hiszen éppen az egészség a boldog élet alapja: csak így fogsz tudni menni dolgozni, szórakozni vagy épp családi összejöveteleken részt venni, aminek az értéke felbecsülhetetlen.


Irány a webshop!