Milyen migrén piercing fajták vannak?

A migrén hazánkban szinte népbetegségnek számít. A tüneteket eredményesen lehet csökkenteni a migrén piercinggel. Milyen egy ilyen kezelés? Milyen migrén piercing fajták vannak? Olvasd el cikkünket és adj egy esélyt a gyógyulásnak!


A migrén

A klinikai felmérések alapján hazánkban a migrén előfordulási aránya magas, a lakosság közel 10%-a szenved ettől a betegségtől és a nőknél háromszor gyakoribb, mint a férfiaknál. Azoknak a szerencséseknek is, akik nem tapasztalták meg az éles, lüktető fájdalommal járó féloldali fejfájást, biztos, hogy van a családjukban vagy a környezetükben egy személy, aki időnként szenved ettől a kellemetlen tünetegyüttestől. A migrén időközönként visszatérő, rendszerint tompa fejfájással kezdődő, majd élesen pulzáló fejfájás. Súlyosabb esetekben mozgászavar, hányinger, fény- és hangérzékenység kísérheti. A zavaró ingerek minimalizálása érdekében a ’migrénesek’ ilyenkor csak egy csendes, sötét szobára és egyedüllétre vágynak a legjobban.


A tünetek okai, hatásai

Mivel a migrén okai pontosak nem ismertek, így a kezelése sem megoldott még tökéletesen. A zavaró ingerek minimalizálása mellett az orvosok gyakran a gyógyszeres kezelést ajánlják, ami azonban az esetek többségében nem éri el a célját.

A betegek beszámolói alapján a migrénnel járó fájdalom mellett a legkellemetlenebb hatás maga az az életminőség-romlás, amelyet a migrén okoz. Súlyosabb esetekben a migrén több napra munkaképtelenné teheti az embert, a fény- és hangérzékenység miatt az ember képtelen ellátni a legegyszerűbb feladatokat is, a rosszullét étvágytalansággal és alvászavarral is társulhat. A legtöbb beteg pedig ódzkodik a fájdalomcsillapítók túlzott használatától. Ezért olyan megoldásra van szüksége ezeknek a pácienseknek, amely nem terheli le a szervezetet és hosszan tartó megoldást nyújt.


Migrén piercing

A migrén piercing a fül egy speciális akupunktúrás pontját stimuláló divatékszer, amely pozitívan befolyásolja a testben történő belső folyamatokat. A tenyéren, a talpon és fülön található pontokat már az ősi Kínában is ismerték, ezeken a testrészeinken az összes belső szerv kivetülési pontjai megtalálhatók, stimulálásukkal az egész szervezetre hatást gyakorolhatunk. A piercing a felhelyezést követően stimulálja a X. agyideget, a bolygóideget, amely testünk legnagyobb motoros és érző idege, amely az agyunktól egészen a hasnyálmirigyekig fut. A piercing felhelyezése, a kezelés gyakorlatilag fájdalommentes és csak pár percet vesz igénybe, viszont ezért a pár percért cserébe tartós javulást kapnak a páciensek. A migrén piercing kezelésről a Medical Piercing Szalon weboldalán is olvashatsz bővebben.


Shenmen piercing

Mivel a migrént számos tünetegyüttes kíséri, ezért sokszor célszerű a migrén piercinget a Shenmen piercinggel is kiegészíteni. A Shenmen piercing elsősorban a migrénnel járó pszichoszomatikus tüneteket tudja enyhíteni, mint a fülzúgás, az alvászavar, a stressz, vagy a szorongás. A páciensek tapasztalatai alapján jelentősen enyhíti a fejfájásos rohamok intenzitását, illetve csökkenti az előfordulás gyakoriságát. Több esetben a két piercing, tehát a migrén és Shenmen piercing együttesen szüntette meg a fejfájást és az azzal járó kellemetlen tünetegyüttest.

És mit nyújt még neked egy migrén piercing? Elismerő pillantásokat másoktól, ugyanis olyan vagány divatékszered lesz, hogy mindenki megcsodálja! Ints búcsút a fejfájásnak és kezdj egy új, aktív életet!

Irány a webshop!