Milyen kritériumoknak kell megfelelnie egy szerszámosládának?

Barkácsolás bel- és kültéren egyaránt


Nem kell nagy bátorság ahhoz, hogy kijelentsük: ezernyi feladat adódhat akár a ház körül vagy egy műhelyben, és ebből következik, hogy legalább ugyanennyi szerszám, eszköz szükséges ezek végrehajtásához.


A Curver.hu webáruház kínálatát végigtekintve bizton kijelenthető, hogy minden hobbicélú, de akár professzionális felhasználásra is alkalmas termékek bő választékából keresgélhet, aki barkácsolni szeretne.


A tárolás legfontosabb ismérvei


A szerszámok mennyisége miatt az egyszerű tárolásuk sem éppen kis feladat, de ezen felül még további hatalmas kihívás, hogy rendszerezve, áttekinthető formában, könnyen elérhető környezetben legyen minden eszközünk. Ezzel egyrészt védjük a szerszámokat is, könnyebben tisztán tarthatjuk munkakörnyezetünket, másrészt biztonságosabb feltételek mellett dolgozhatunk, valamint időt takaríthatunk meg.


A jó szerszámosláda ismérve, hogy nagy tárolókapacitással rendelkezik, a különböző méretű, célú eszközöket szeparáltan lehet benne elhelyezni, melyek az elmozdulás ellen védve vannak, a láda könnyen szállítható, esetleg társaival összekapcsolható vagy akár kerekekkel ellátott. Mindezek mellett legyen ellenálló, jól zárható, masszív és minőségi.


Praktikus helykihasználás


Látható, hogy ennyi tulajdonságot nem lehet egyszerű összehozni egy termékben, de megnézve a Curver.hu kínálatát, megállapíthatjuk, hogy sikeresen megoldható. A helykihasználás maximalizálása érdekében a ládák többszintes, széttolható, vagy polcos kivitelben készülnek és sok esetben már a szerszámok fogadására is elő vannak készítve olyan módon, hogy ne tudjanak összekeveredni, elmozdulni, vagy éppen nagyság szerint sorba állíthatók legyenek.


A kínálatban megjelennek rendszerezők is, amelyek jellemzője, hogy sok kis elszeparált rekeszből állnak, hallatlanul megkönnyítve így az áttekinthetőséget, vagy például a méret szerinti rendszerezést.


A rendszerező és a szerszámosláda egymással is kombinálható, a kínálatban találhatóak olyan darabok is, melyeknél a láda tetején rendszerező van kialakítva. Itt a fedél is átlátszó, hogy könnyen megtalálható legyen a keresett szerszám, vagy szükséges eszköz. Fontos alkatrész, de nem szoktak róla sok szót ejteni, a szerszámosládák fogantyúja, hiszen a rendszeres szállításhoz elengedhetetlen, hogy ez a rész is minőségi legyen.


Az egyszerű felépítésű kisebb ládáktól egészen a nagyobb méretű, összetettebb szerkezetekig számtalan variáció elképzelhető és megtalálható az áruházban. A komolyabb befogadóképességű daraboknál már megjelenik a zárhatóság, a kerekeken gördíthetőség illetve az összekapcsolhatóság is.

Irány a webshop!