Miért éri meg okostermosztátot használni otthon?

Ha szeretnél egy tökéletes fűtési rendszert, ami keveset fogyaszt és mégis kellemes lakóklímát biztosít, akkor használj MCO Home okostermosztátot. Az energiafelhasználás hatékonysága egyre égetőbb problémát képvisel a mindennapjainkban.

Az energiaárak emelkedése és a piaci árak kuszasága miatt érdemes elgondolkodni az otthonod optimalizálásán. Abban az esetben, ha a fűtési rendszer megengedi, mindenképpen csatlakoztass egy termosztátot hozzá. Az MCO Home termosztátok okos megoldást jelentenek a fűtés-hűtés szabályozására.

Mire jó az MCO Home okostermosztát?

A fűtés-hűtés rendszer szabályozását könnyen meg lehet oldani az okosfunkciókkal ellátott termosztátokkal. Ezek a szerkezetek olyan vezérlőegységek, amelyek a hőmérsékletet mérik, és az alapján ütemezik a fűtő-hűtő berendezések működését. Eddig elég egyszerűen hangzik.

Ha nem használsz termosztátot, akkor óhatatlanul fellépnek üresjáratok, és a túlhasználat folytán felesleges energiát használsz fel. Kézzel sajnos 99%-ban nem tudod beállítani a tökéletes hőmérsékletet. Ha rábízod magad a hőmérő érzékelőkre, amelyek összeköttetésben állnak az MCO Home termosztáttal, akkor sokkal kevesebb energiát használsz fel. Ha további információra van szükséged, nézd meg az okos otthon gyártókat az OkosabbOtthon.hu weboldalon.

A lakóklíma tökéletes beállítása gyerekjáték az okos MCO Home termosztátok segítségével, hiszen ezek a lakókörnyezet hőmérsékleti ingadozásai alapján meghatározzák a várható teljesítményigényt. Ezt az információt elemzik, majd pedig ez alapján vezérlik és ütemezik a fűtő-hűtő berendezések működését.

Elektromos fűtés-hűtés rendszerek és vízmelegítés

Az elektromos rendszerek könnyen összeköthetők az MCO Home okostermosztáttal. Egyedi páros, amely kevés energia felhasználásával kényelmes hőmérsékletet tud előállítani. Egyszerű a karbantartása, és viszonylag gyorsan reagál a termosztát által kiadott parancsokra.

Abban az esetben, ha vízmelegítésre szeretnéd használni a termosztátot, akkor érdemes lehet kb 1,5 méter magasra szerelni a készüléket. Ezen a magasságon átlagos a szobahőmérséklet.

Érdemes lehet a burkolatok, fényforrások vagy hőforrások kerülése. Ezek befolyásolhatják a hőérzékelők által rögzített adatokat.

Okostermosztátok kompatibilitása

A legtöbb okostermosztát Z-wave kompatibilis. Az európai szabványnak megfelelő eszközökkel könnyen lehet optimalizálni az otthonod lakóklímáját. Akár a telefonodról is programozhatod a fűtés-hűtést. A Z-wave frekvencia a beépített Z-wave modul eredményeképpen 868,42 MHz.

Otthon melege - akár távolról is

Ha egy nap alatt több esemény befolyásolja az igényeidet, azokat is beállíthatod. Akár ünnepi/energiatakarékos üzemmódban is használhatod. Ha szabadságra mész, akkor is tudsz spórolni az energiaszámlákon. Egész idő alatt takarékon lehet a fűtés, és a hazaérkezés előtt pár órával felfűtheted az otthonodat. Válassz okostermosztátot és élvezd minden előnyét az otthonodban.

Irány a webshop!