Miért érdemes komplett hőszigetelő rendszert választani?

A hőszigetelés ma már nem kérdés tárgya, hanem egyenesen szükséglet. Ha télen nem az utcát szeretnénk fűteni, és nyáron nem akarjuk otthonunkba engedni a hőséget, akkor mindkét esetben a hőszigetelés fogja megadni a választ a kérdéseinkre.

Mekkora anyagi veszteséggel számolhatunk, ha nincs hőszigetelés az ingatlanon?

Első hallásra egészen megdöbbentőnek tűnik, de a fűtésszámla az épület fenntartására költött összegnek akár a felét is kiteheti. Ez azt jelenti, hogy elképesztően sok pénzt költünk csak arra, hogy meleg legyen otthon.

Ennek nagy részétől elbúcsúzhatunk, mihelyst felkerül a falakra a megfelelően megválasztott, valamint szakszerűen kivitelezett hőszigetelő rendszer.

Más előnyökkel is jár a hőszigetelés

A ház hőszigetelése a téli időszakon kívül is nagyon hasznos, hiszen ahogy nem engedi ki a meleg levegőt a falakon keresztül, úgy nem távozik ezen az úton az épület hűvöse akkor sem, amikor a nyári kánikulától szenvedünk.

A szigetelésre elköltött összegek gyakorlatilag abban a pillanatban megtérülnek, ahogy felkerül az ingatlanra a komplett rendszer. A vele létrehozott esztétikus felület, valamint az az érték, amelyet képvisel, a ház árában és eladhatóságában azonnal megmutatkozik.

Ezenfelül egészen az első pillanattól kezdve rengeteg összeget megspórol nekünk a rendszer minden egyes hónapban. Télen az alacsonyabb fűtésszámlának, nyáron pedig az alacsonyabb villanyszámlának örülhetünk, hiszen ha kevesebbet pörögnek a ventilátorok, és nem működik olyan sokat a klímaberendezés, akkor alacsonyabbak lesznek a költségeink is.

Miért érdemes komplett hőszigetelő rendszerben gondolkodni?

A Hozo hőszigetelés webáruház hőszigetelő rendszerei kompletten tartalmaznak minden olyan anyagot, amelyre szükség lesz a szigetelés kivitelezése során. Mivel ez egy előre összeállított rendszer, ezért garantálja azt, hogy nem fordul elő a felhasznált anyagok össze nem illése miatt semmilyen probléma.

Ráadásul a rendszerek kizárólag minőségi alapanyagokból állnak, így biztosak lehetünk abban, hogy a lehető legjobb anyagokat kapjuk a pénzünkért cserébe. Nem is marad más dolgunk, mint az, hogy kiválasszuk, milyen rendszerekkel fogunk dolgozni.

Milyen felületre milyen hőszigetelő rendszer való?

A polisztirol, a grafitos, a kőzetgyapot, valamint a lábazati víz- és hőszigetelő rendszerek közül kell választanunk, és egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket hol használjuk. Az utolsó értelemszerűen olyan helyekre javallott, ahol a vízzel, csapadékkal való érintkezés is előfordulhat, s ennek nyilvánvalóan nem szabad problémákat okoznia.

A többi közül aszerint érdemes választani, hogy milyen igényeink, milyen lehetőségeink vannak. A polisztirol hőszigetelő rendszer a legkedvezőbb árral dicsekedhet, a grafitos pedig azzal, hogy vékonyabb rétegben tudja ugyanazt nyújtani, mint amire a polisztirol képes. Végül a kőzetgyapot az az anyag, amely a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik, és még a hangszigetelése is kiváló.

Láthatjuk tehát, hogy számos alternatíva közül választhatunk, de fontos, hogy mindig körültekintően intézzük a beszerzés és telepítés folyamatát!

Irány a webshop!