Még lehet jelentkezni az ingyenes Pécsi Gyerektaxi 2022/23-as tanévére

Október 17-én elindult a Pécsimami Közhasznú Egyesület által működtetett Gyerektaxi ötödik tanéve, ami továbbra is díjmentesen segíti a szülőket a délutáni logisztikában, a munka és a családi élet összehangolásában.

Az idei tanévre még van néhány férőhely, melyre azok a szülők jelentkezhetnek, akiknek a munkaideje bizonyos napokon túlnyúlik az iskola, óvoda nyitvatartási idején; vagy munkájuk miatt gondot okoz számukra, hogy gyermeküket eljuttassák a szükséges különórára, fejlesztő foglalkozásra.

A gyerekeket ebben a tanévben valódi taxi szállítja, az egyesület gyermekkísérője pedig a legnagyobb gondossággal vigyáz rájuk.

A Gyerektaxi Pécs belterületén fuvarozza a 4-14 év közötti gyermekeket tanítási napokon délután, amit rendszeresen, hetente azonos időpontokban vehetnek igénybe a programba bekerülő családok. (Pl. szállítás minden kedden 16.00 órakor fejlesztő foglalkozásra, vagy szállítás minden hétfőn és szerdán 16.45-kor az anya munkahelyére.)

Ha a gyermek beteg lesz, vagy elmarad a fejlesztő foglalkozás, a szállítás természetesen lemondható.

A Gyerektaxi szolgáltatás ingyenes, a programba bekerülő gyermekeket rászorultság és a taxi optimális útvonalterve és kihasználtsága (gazdaságosság) alapján választják ki.

Az ingyenes Gyerektaxira egy online űrlap kitöltésével lehet jelentkezni IDE KATTINTVA.

(https://pecsimami.hu/urlap/szeretnem-igenybe-venni-az-ingyenes-pecsi-gyerektaxit-2022-2023)

Irány a webshop!