Magyar hagyományok a táskadivatban is visszaköszönnek

Szereted a magyar népi motívumokat, és a kézműves termékeket előnyben részesíted? Akkor nőként biztosan tudatosan figyelsz, hogy a ruhák kiválasztása mellett a megfelelő táskát és egyéb kiegészítőt szerezd be. A hagyományok pedig mindenütt ott élnek.


Kép

Egy igazi nőnek a táska nélkülözhetetlen társa

A nők többsége úgy tekint a táskára és úgy választ, mintha a mindennapokban nélkülözhetetlen társa lenne. Passzoljon a személyiségéhez, az öltözetéhez, mindemellett pedig praktikus legyen. Ezek a fő szempontok, de néha azért egy mutatós darab minden tervezés és alapos megfontolás nélkül landol a többi között.

Rengeteg típus és szín létezik, de a magyaros értékeket és jellegeket képviselő táskák különösen népszerűvé váltak az elmúlt években. Mind hagyományőrző eseményekre, mind a hétköznapokra rendkívül trendi egy ilyen kiegészítő.

Egy igazi nőnek több táska is lapul a gardróbjában, így aki szereti a magyar hagyományos motívumokat, rajong a kézműves termékekért, annak egy zsinóros díszítésű táska sem hiányozhat a kollekciójából.

Kézműves zsinórozott táskák

A gondosan, kézzel készült és egyedi kivitelezésű női válltáskák magyaros motívumokkal hímezve a Böbe Hagyományőrző Bolt webshopjának is roppant népszerű termékei. Minőséget képviselnek, és garantáltan figyelmet vívnak ki.

A hagyomanyorzobolt.com-nál kapható zsinóros díszítésű táskák többnyire fekete alapon készülnek, a zsinóros díszítésük pedig a legtöbbször bordó, de más színekkel is megtalálható. Akinek saját elképzelése van a színeket, motívumokat illetően, az teljesen egyedileg is megrendelheti a kézműves remekművet.

A magyar népi motívumok közül az egyik legtöbbször és legszívesebben használt a tulipán. A zsinóros díszítésű táskák esetében is ez köszön vissza. A fekete alapon zöld tulipános zsinóros díszítés igen kedvelt, amelyhez további kiegészítőként megtalálható - hasonlóan a tulipán megjelenítésével - a magyaros ruhák mellett ékszerként is.

A páros madár szintén a magyar népművészet jellegzetes motívuma. Legelterjedtebb a szerelmi ajándékokon ábrázolva, így a piros zsinóros díszítésű, páros madár motívumos táska különleges meglepetés lehet a szeretett nő számára.

Hagyományőrző ruhák és kiegészítőik

A kézműves zsinóros díszítésű táskák általában nem önmagukban, hanem egy hagyományőrző ruha kiegészítőjeként kerülnek a viselőjének vállára. Rendkívül csinos és magabiztos megjelenést tud kölcsönözni, és a személyiségünkről, értékrendünkről is elárul néhány dolgot.

A hagyományőrző ruhák manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek nem csak egy-egy alkalomra vagy hagyományőrzők számára, hanem a mindennapi életünk során is bátran viselik mind a hölgyek, mind az urak. Mindhez található megfelelő kiegészítő, lásd a zsinóros díszítésű táskát, de ugyanígy az ékszereket is. Az egyik legfontosabb pedig, hogy szinte nincs olyan alkalom, amelyre ne lenne jó választás!

Irány a webshop!