Légzéskönnyítő gyógyszeripari készítmények

Nincs is annál rosszabb, amikor úgy érezzük, nem kapunk levegőt. Az ember sok mindent elvisel, de az orrdugulás és a légzési nehézség valószínűleg senkinek sem a szíve csücske a tünetlistáról. Ma már nem feltétlenül kell ahhoz télnek lennie, hogy “szipogjunk”.

A legtöbben házi praktikákat igyekeznek alkalmazni. Ezek között valóban vannak hasznos tippek, azonban nem árt, ha gyógyszerkészítményeket vetünk be és ezek közül is legjobb minőségű termékeket. Lássuk, mi az, ami beválhat!


Mi lehet a légzési nehézség oka?


A cikk szempontjából nekünk most az orrdugulással összefüggésbe hozható légzési nehézség a fontos, hiszen vannak más esetek is, amikor nehezen légzünk, például pánikrohamok esetén. Azonban ezeken aligha segítenek az említett termékek.


Szóval általában a megfázás, vírusos fertőzés vagy influenza során jellemző tünet az, hogy úgy érezzük, nem jutunk levegőhöz. Előfordulhat azonban az is, hogy allergia kínoz minket. Bármelyikkel is kell szembenéznünk, célunk ilyenkor az, hogy újra fellélegezzünk. Elhoztuk most azokat a termékeket, amelyek segíthetnek.


Kezdjük a házi praktikákkal!


Ha orrdugulás okozza a légzési nehézséget, akkor az almaecet, a fekete retek, a torma, a vöröshagyma, a fokhagyma fogyasztása is segíthet. Sokan a melegítésre, az inhalálásra szavaznak, erre a célra tökéletes például a kamillatea. Az aromaterápia eszközeit szintén segítségül hívhatjuk. A levendula-, a borsmentaolaj vagy eukaliptusz fürdővízbe való csepegtetése is hasznos lehet.


Ha úgy érzed, hogy már ezeken is túl vagy, és reménytelennek érzed a helyzetet, akkor bizony a Dr. Hertelendy gyógyszerkészítményei ajánlottak neked! Ezek olyan gyógyszerkönyvi alapanyagokból készülnek, amelyek támogatják a tünetek enyhítését. Ráadásul mellkasbedörzsölő krémekkel is találkozhatsz kínálatukban!


Légzéskönnyítő kenőcsök előnyei


Jó dolog, ha van orrcsepp a háznál, azonban sajnos ezzel kapcsolatban mára tény, hogy ez “függővé” is tehet. Ráadásul hosszas használatuk után néha érzékenyebb az orrunk is. Éppen ezért, néha érdemes más módszert is kipróbálni.


Megfázás, influenza esetén vagy köhögéssel járó állapotok alatt a légzéskönnyítő kenőcsök támogatják a légutak tisztítását. Ezeket általában este érdemes alkalmazni, a mellkas, a hát és a tüdő környékének bedörzsölésével. Így nem csak az éjszakai levegővételt könnyíti meg, de a tüdőben letapadt váladék feloldását is segíti.


Azonban a baj sosem jár egyedül, ezért nem szabad félvállról venni az ehhez hasonló helyzeteket! Mindenképpen keresd fel orvosod, aki pontos diagnózist ad arról, hogy mi okozza a tüneteidet! Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az említett készítmények is a gyógyszerek, így a kockázatokról és a mellékhatásokról olvasd el a betegtájékoztatót, vagy kérdezd meg kezelőorvosod, gyógyszerészed!

Irány a webshop!