Külföldi fellépők is érkeznek a pécsi LOKART - Sétatér Fesztiválra

Időpont
2023.06.22. 10:00 - 06.25 22:00:00

Pécsett idén a Sétatér Fesztivál és a LOKART kortárs képzőművészeti fesztivál párhuzamosan, egymást kiegészítve zajlik, így a szemet gyönyörködtető képzőművészeti alkotások, a szabadtéri koncertek és a kulináris finomságok együtt csábítják a belvárosba az érdeklődőket június 22-25. között.

A LOKART fesztivál díszvendégei Pécs partner- és testvérvárosai lesznek, többek között Aix-en-Provence, Lyon és Eszék. A Sétatér Fesztivál programkínálatát a pedig ezekből a városokból érkező könnyűzenei koncertek egészítik ki a Sétatéren. Fellép a Franciaországból érkező Fat Bastard Gang Band és a Social Dance, valamint az horvát Nesvil Funk.

Itt lesz a 15 éves, zseniális ír kocsmazenét játszó Paddy & The Rats zenekar, a progresszív elektronikus és az élő jazz zenei műfajok keverékével operáló Freakin’ Disco, valamint a Los Urangutanes, akik Magyarország első számú, itthon unikumnak számító latin-amerikai cumbia bulibandája. Bobby & Chriss zenei időutazásra repít az "All time hits Vinyl Show" keretében, továbbá zenél a Fran Palermo, a Random Trip, a Kubalibre és DJ Venom is.

A fesztivál során közel 10 borászat, ugyanennyi gasztronómiai kitelepülő (sültek, lepények, lángos, kürtőskalács stb.) és közel 30 kézműves árus várja a látogatókat.

A fesztivál után sem ürül ki a tér, június 22.- július 2. között gasztronómiai és kézműves vásár, dj-k, és a Séta térMozi szabadtéri filmvetítései csalogatnak nyáresti andalgásra.

https://www.pecsiprogram.hu/programok/setater-fesztival-2023
Irány a webshop!