Kovászos Kenyér workshop

Időpont
2020.02.22. 13:00 - 18:00
Háttér

A stúdió legújabb csapattagja Pádár Szilvia a kovász szerelmese!

Workshopján a kovász, és a kenyér rejtelmeibe vezet be!
A workshop ideje min. 5 óra mert a kovászos kenyér elkészítése időigényes
Ez alatt a résztvevők bedagasztják saját kenyerüket, amit végül szakajtóba téve hazavihetnek
és otthon kisüthetnek. Természetesen nem maradtok kóstoló nélkül, hiszen Szilvi előkészül, és az általa hozott bedagasztott, szakajtóban kelesztett tésztát együtt kisütitek és elfogyasztjátok.
Amit készítünk:
1kg fehér kenyér, amit mindenki saját kezűleg dagaszt, az ajándék szakajtóban pedig haza is
viszi és otthon megsüti.
A tanfolyamon biztosítjuk:
a szakmai tudást, segítséget
az alapanyagokat és eszközöket
kötényt, hogy megvédjük a szép ruhád
frissítő italokat
jegyzetet a kurzusról
A workshop végeztével közösen elfogyasztjuk az elkészített ételsort!
Jelentkezés:
A workshopra CSAK a honlapon tudsz regisztrálni.
A regisztrációhoz a részvételi díj megfizetése szükséges.
A jelentkezés bármikor átruházható, ezért, amennyiben nem tudsz részt venni, akkor keress magad helyett valakit, aki szívesen eljönne.
A workshop előtt 2 héttel történő lemondás esetén a részvételi díjat visszautalom, 1 héttel előtte a részvételi díj 50%-nak visszautalására van mód, míg az 1 héten belüli lemondás esetén sajnos nem áll módomban visszautalni!
Van lehetőség névre szóló utalvány vásárlására is, amennyiben a workshopot ajándékba szeretnéd adni.
Bármilyen étel intolarencia esetén kérlek, időben jelezd, hogy fel tudjunk készülni.
A workshop minimális létszáma 5 fő, maximáls 12 fő
Részvételi díj: 14.900,- Ft/fő
Megközelíthetőség

Megközelíthető 3, 4, 4Y, 6, 7, 8, 30, 31, 32, 33 számú buszokkal, leszállás Főpályaudvarnál.

Elérhetőség
Név
KTCHN a Gasztrostudió
Cím
7623 Pécs, Indóház tér 2.
Telefonszám
+36 30 632 4204
Irány a webshop!