Kiknek lehet hasznos a hyaluronsavas ajakfeltöltés?

Kiknek lehet hasznos a hyaluronsavas ajakfeltöltés? Milyen eredmény érhető el az eljárással? Az ajkak körül lévő ráncok eltüntetésére is alkalmas? Hol érdemes csináltatni az ajakfeltöltést? Az alábbiakban megválaszolunk minden fontos kérdést a témával kapcsolatban.


Az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozás a hyaluronsavas ajakfeltöltés. Ezzel az önbizalomnövelő eljárással fiatalosabbá varázsolhatóak az ajkak, eltüntethetőek az ajkak körüli ráncok, valamint az aszimmetrikus ajkak is korrigálhatóak. A kezelés megfelelő érzéstelenítés mellett teljesen fájdalommentes.


A hyaluronsavas ajakfeltöltés harmonikusabbá teszi az arcot


A hyaluronsavas ajakfeltöltés érzékibb ajkakat eredményez, kiemelésre kerül az ajkak telítettsége és kontúrja. Mindez pedig harmonikusabbá teszi az arcot. Az ajkak körüli vékony ráncok eltüntetése pedig az arc fiatalos megjelenését eredményezi. Biztonságosnak tekinthető az eljárás, mivel a hyaluron egyébként is megtalálható az emberi szervezetben. Ennek köszönhetően a bevitt anyag felszívódása kapcsán természetesen nem kell kompikációtól, allergiás reakciótól tartani.


Az ajakfeltöltés tartós, de nem állandó megoldás, hiszen idővel felszívódik. Megbízható rendelőben, tapasztalt szakemberek által érdemes elvégeztetni az ajakfeltöltést a tökéletes végeredmény érdekében. Fontos továbbá, hogy prémium minőséget képviselő hyaluronsavval végezzék az eljárást, hiszen csak így garantálható a természetes hatású végeredmény.


Rendkívüli precizitást kíván az ajakfeltöltés


A hyaluronsavas ajakfeltöltés során elengedhetetlen, hogy az alsó és a felső ajkak egyensúlya biztosítva legyen. Rendkívüli precizitást kíván az eljárás. Amennyiben nem rendelkezik az eljárást végző kellő szaktudással és tapasztalattal, könnyen előfordulhat a száj túltöltése.


A Belvárosi Orvosi Centrumban tapasztalt szakemberek várják a szépülni vágyókat. Garantálják a fájdalommentességet és az esztétikus végeredményt, valamint a kiváló minőségű hyaluronsav használatát. A beavatkozás mindössze 20-30 percet vesz igénybe, azonban az eredmény hónapokon át élvezhető.


Az ajkak ívének kiemelésével könnyen lehet fiatalosabb külsőt elérni


Az évek múlásával az orr töve, valamint a felső ajak közötti rész elveszti a fiatalos formáját. Az ajakfeltöltés ezen is segít. Az ajkak ívének kiemelésével könnyen lehet fiatalosabb külsőt elérni. Megszüntethető a komor arckifejezés, újra érzékibbé válnak az ajkak.


Amennyiben a páciens dús ajkakat szeretne, az alsó és a felső ajkak belső részeibe kerül hyaluronsav. Ezáltal az ajkak hossza és tömege egyaránt megnő. Ez a lehetőség különösen azok számára nyújt praktikus megoldást, akiknek ráncosodik az ajkuk. Tévhit, hogy a száj elveszíti érzékenységét a feltöltést követően. Egyáltalán nem veszít az érzékenységéből a hyaluronsavas ajakfeltöltés hatására.


Irány a webshop!