Kerüld el a bosszúságot, időben rendeld meg a céges karácsonyi ajándékokat!

Kettőt pislogunk, és újra itt lesz a következő karácsony is, így bár idejekorán senki nem szeret a télre, az ünnepekre gondolni, ha nem akarsz kapkodni, időben el kell kezdeni a céges karácsonyi ajándékok beszerzését.


A karácsonyt megelőző időszak, az advent, az elcsendesedésről szól, a legtöbbünk mégis abba a kelepcébe esik, hogy ez lesz számára az év legpörgősebb időszaka. Pedig ha jóval az ünnepek előtt, már ősszel elkezdenéd a szervezést, lehetne másként is. Főleg így van ez a céges karácsonyi ajándékokkal.


Érdemes jó előre körbenézni, bekérni az ajánlatokat, kiválasztani a biztos befutókat.


Milyen céges karácsonyi ajándék csomagokat érdemes rendelni?


A prémium minőség elsődleges szempont, ha üzleti partnereidnek, valamint alkalmazottaidnak rendelsz ajándékokat. Ezzel fejezheted ugyanis ki az irántuk érzett megbecsülésedet. A Bellio válogatott céges karácsonyi ajándékcsomagjai között mindenki megtalálhatja a legjobbat, legyen szó kreatív vagy hagyományos gasztronómiai összeállításról.


Egy alkalmazottaknak szánt ajándék, legyen az pici vagy nagyobb, kifejezi, hogy cégvezetőként fontosnak tartod a munkájukat, hogy méltányolod őket, ezáltal pedig erősíted az elkötelezettségüket a cég felé, amely a munkakedvben, hatékonyságban is megmutatkozik majd.


Bár a céges meglepetések elsősorban nem a személyességről szólnak, egy névreszóló, csak a megajándékozottra vonatkozó üzenettel ellátott ajándék biztos siker.


Ha üzletfelednek szánt csomagról van szó, ne felejtsd el céged logóját feltüntetni az ajándéktárgyakon és az üdvözlőkártyákon is!


Mikor indítsd el a karácsonyi ajándékok beszerzését?


Szokták mondani, hogy január, február, itt a nyár, nyár után pedig jön a karácsony! Ha nem is ennyire gyorsan telik az idő, azért már szeptemberben ajánlatos ajánlatokat bekérni.


Gondoskodj jó előre a céges ajándékokról, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés! Ha késve érkezik meg a kiszemelt meglepetés, vagy kénytelen vagy mást választani, mert az, amit kinéztél, már elfogyott, az beárnyékolja az ajándékozás örömét. És még a cég renoméját is rontja.


Soha ne feledkezz meg a személyes üdvözlőkártyák aláírásáról, mellékeléséről sem!


Kerüld el a negatív üzenetet!


Figyelj oda, hogy időben érkezzenek meg az ajándékcsomagok, akár az üzleti partnereknek küldöd, akár munkatársaidnak adod. Az ünnepek után kézbesített ajándék jelzésértékű mindenki számára, de nem pozitív, hanem negatív üzenetet hordoz.


Az év vége nemcsak az ajándékozó cégeknek, hanem a kereskedőknek is csúcsszezon, így ha későn kapcsolsz, lehet, hogy már nem tudják határidőre vállalni az összekészítést és csomagolást. És még ha találsz is olyan vállalkozást, akik még vállalnak ajándékcsomag összeállítást, nem biztos, hogy ugyanolyan minőségű és színvonalú megoldás lesz, mint az első lett volna.


Ha nem szeretnéd, hogy az év végi mozgalmas időszak stresszes, kapkodós legyen, kezdd el a karácsonyi készülődést már ősz elején, és karba tett kézzel, nyugodtan várhatod a karácsonyt!

Irány a webshop!