Karácsonyi hidegtál workshop

Időpont
2019.12.06. 17:00 - 20:00
Háttér

Karácsonykor megszokott, hogy 24-én az asztalra hidegtál kerül vacsora idején!
Tudod, sajt-, és sonkatekercs, fasírtgolyó, károlyi saláta...
Na, ez a workshop nem ezekről szól!
A két napos "tréningen" megmutatjuk, hogy hogyan lehet megújítani, elfeledtetni ezeket a hidegtálas kliséket!
Első nap elkészítjük, éjszaka hűtjük, másnap tálaljuk az elkészült szépségeket!
A tálra kerülhet:
-rozé sertésszűz, kacsarilett, marinált lazac, mini caprese, aranchini, narancsos-gránátalmás kuszkusz saláta, mandulás céklasaláta
A tanfolyamon biztosítjuk:
szakmai tudás, segítség
az alapanyagokat és eszközöket
kötényt, hogy megvédjük a szép ruhád
frissítő italokat
jegyzetet a kurzusról
Jelentkezés:
A workshopra CSAK a honlapon tudsz regisztrálni.
A regisztráció a részvételi díj megfizetésével válik véglegessé.
A jelentkezés bármikor átruházható, ezért, amennyiben nem tudsz részt venni, akkor keress magad helyett valakit, aki szívesen eljönne.
A workshop előtt 2 héttel történő lemondás esetén a részvételi díjat visszautalom, 1 héttel előtte a részvételi díj 50%-nak visszautalására van mód, míg az 1 héten belüli lemondás esetén sajnos nem áll módomban visszautalni!
Van lehetőség névre szóló utalvány vásárlására is, amennyiben a workshopot ajándékba szeretnéd adni.
Bármilyen étel intolerancia esetén kérlek, időben jelezd, hogy fel tudjunk készülni.
A workshop minimális létszáma 5 fő, maximáls 12 fő
Részvételi díj: 19.900,- Ft/fő

Elérhetőség
Név
KTCHN a Gasztrostudió
Cím
7623 Pécs, Indóház tér 2.
Telefonszám
+36 30 632 4204
Irány a webshop!