Itt az új streetwear kollekció!

A nyár folyamán jelent meg a híres amerikai énekes új albuma, ami sok rajongó naptárában piros betűs ünnepnek számított. A rapper 2018 óta nem adott ki lemezt, így mindenki ki volt éhezve az új szerzeményekre. Ennek apropójából nem kellett sokat várni a friss streetwear kollekcióra sem, amely szinte azonnal sikert aratott.


Ebben a cikkben az új albumról és a legújabb ruhákról és cipőkről számolunk be részletesebben.


Albumbemutató, koncert és új kollekció


Az Utopia album koncertjének helyszíne egy különleges hely volt, mégpedig a gízai piramisok. Ahogy azonban közeledett az időpont, úgy vetődtek fel kérdések az eseménnyel kapcsolatban, amit aztán végül nem annyira meglepő módon le is mondtak. Pedig volt olyan rajongó, aki a házát is eladta azért, hogy ott tudjon lenni a helyszínen.


A True to Sole Travis Scott Road to Utopia Merch kollekció az album megjelenéséhez kapcsolódik, azonban arra, hogy itthon is megjelenjen, egy ideig még biztosan várni kell. Az viszont jó hír, hogy a webáruházba restockok érkeztek Road to Utopia pólókból, hoodie-kból, nadrágokból, valamint kiegészítőkből egyaránt. Ez viszont nemcsak itthon számít újdonságnak, hanem egész Európában, nem véletlen, hogy ahogy a kínálatba kerültek, úgy fogytak is el ezek a különleges darabok.


Road to Utopia


A londoni arénában és a Las Vegasban tartott koncertekre kiadott újdonságok végre Magyarországon is elérhetővé váltak. Ennek köszönhetően bárki beszerezheti a grunge és kaotikus kivitelben kapható ruhákat, amelyek barna, törtfehér és fekete árnyalatban kerültek a kínálatba. Érdemes rájuk azonnal lecsapni, hiszen a legnépszerűbb és legtrendibb modelleket szinte azonnal elkapkodják a rajongók. Senkinek nem hagynak belőlük.


Ott van például a Scott O2 Union jack T-shirt fekete változatban, amit öt méretben szerezhetünk be magunknak vagy sneakerhead barátunknak. Másik újdonság pedig a Las Vegas Jackpot Sweatpants barna árnyalatban, ami egy bő és kényelmes melegítőnadrág piros Jackpot felirattal és a koncertre utaló csillagos logóval. Barna jackpot hoodie-val és egy Las Vegas Dice T-Shirt off white változattal garantáltan tökéletesen mutat. A póló elöl egy régi reklám stílusában készült, amihez egy, a kockajátékra és a koncetre utaló barna felirat is tartozik. Bátran viselhetjük a hétköznapok során, ha egy kis kényelemre vágyunk.


Mire figyeljünk a vásárlás során?


A True to Sole budapesti üzletében és webshopjában nyugodtan megbízhatunk, hiszen itt 100%-ban új és eredeti darabokat találhatunk. Manapság sajnos nagyon sok a hamisítvány, így nem érdemes gyanúsan olcsó, esetleg nem megbízható helyről vásárolni ilyen értékű ruhákat és kiegészítőket.


Emellett itt gyors szállításra számíthatunk. Az eredeti dobozában és gondosan becsomagolt terméket 2-14 munkanap alatt megkapjuk, ha pedig valaminek nem jó a mérete, esetleg nem tetszik a színe, akkor élhetünk a 14 napos visszaküldési garanciával.


Irány a webshop!