Ismerd meg a vlies digitális nyomtatású paneljeit!

Talán nem is olyan meglepő, de ha manapság valaki tapétázni/tapétáztatni szeretne, akkor bizony a bőség zavarával kell megküzdenie elsőként. Rengeteg eldöntendő kérdés vár majd rá, többek között az, hogy milyen anyagú, színű és mintájú tapétára lesz szüksége, hova szeretné majd tenni, és legfőképpen mekkora méretben.


Ha ezekre a kérdésekre megtalálod a választ, már nyert ügyed van! Mai cikkünkkel a döntéseidet szeretnénk megkönnyíteni, így ha jót akarsz magadnak, feltétlenül olvass tovább!


A vlies tapéta a jövő!


Sőt már a jelen is, ugyanis a Wallmaxx Tapéta Webáruház digitális paneljei vlies alapra készülnek, és rendkívül népszerűek a vásárlók körében.


Mielőtt azonban továbbmennénk, fontos tisztázni, hogy mit is jelent a vlies. Míg korábban papíralapú tapéták készületek, addig a vlies gyapotrostot vagy gyapjúrostot tartalmaz, vagyis nem szőtt textilburkolatként kell tekinteni rá.


S hogy miért olyan jó ez az anyag, miért érdemes ezt választani? Kitérünk erre is, mert nagyon nem elhanyagolható előnyökkel jár a vlies tapéta.


Az, hogy vízálló és kis mértékben hőszigetelő hatású, az már a hab a tortán. Ami ennél is fontosabb, hogy rugalmasságának és strapabíró tulajdonságának köszönhetően sokkal jobban bírja az esetleges nyúlásokat, elmozdulásokat, amik a fal repedései következtében alakulnak ki. Különösen jellemző jelenség ez a gipszkartonok esetében, kiváltképpen a tetőterekben.


Ha nem szeretnéd, hogy a frissen ragasztott tapéta szakadjon, akkor válassz inkább vlies tapétát!


A szín és a minta mindig fontos!


A modern technológiának köszönhetően most már digitális nyomtatással is készülhetnek tapéták. Ezzel a módszerrel kétféle tapéta közül is választhatsz:


Az első kategóriába az előre nyomtatott panelek tartoznak, amelyből bő választékot találsz a Wallmaxx Tapéta webáruház kínálatában. Itt választhatsz geometriai, virágos, leveles, 3D-s, ipari felületeket utánzó, csillámos vagy éppen művészi témájú tapéták közül.


Ami azonban még nagyszerűbb, hogy akár saját fotókkal is tudsz alkotni, vagyis akár egy családi nyaralást megörökítő kép, akár egy közös műtermi családi fotó, sőt még egy kedvenc természeti fotó is lehet a digitális nyomtatás alapja - akár többféle méretben is!


Ezzel aztán végképp teljesen egyedi hangulatot teremthetsz az otthonodban, így semmiképpen se hagyd ki ezt a fantasztikus újdonságot!


Ne sajnáld a faladtól a gondoskodást!


Természetesen megértjük, hogy sokkal egyszerűbb egy teddy hengerrel kétszer átgurítani a falat és egy színnel átmenni az egész lakáson, de hidd el, az eredmény egy sokkal ridegebb otthon lesz, mint amit amúgy teremteni szeretnél magadnak/magatoknak.


A vlies tapéta textil jellege melegséget sugároz, megtölti a teret, és olyan exkluzív megoldásokat nyújt, hogy aki belép hozzád, nem győz majd csodálkozni, hogy milyen barátságos légkörű és különleges birodalmad van!

Irány a webshop!