Így varázsolható tisztává az autó külseje bogároldó segítségével

A bogároldó hasznosságáról, hozzáadott értékéről és javasolt alkalmazási módjáról lesz alapvetően szó ebben a bejegyzésben. Az a nem titkolt szándékunk ugyanis, hogy be tudjuk mutatni a tartós és látványos autótisztítás lehetőségét.

Különösen a nyári időszakban indokolt megfontolni az itt taglalt tippeket és tanácsokat. Olyankor, amikor a viszonylag gyakran előforduló rovarok bizony akaratlanul is ott maradnak szennyeződésként az autón.

Amiért a bogároldó alkalmazása kézenfekvő választást jelent

Tavaszi vagy nyári időszakban lehet ennek a fontosságát leginkább tetten érni. Pláne olyan helyzetekben, amikor egy-egy erdős részen, vagy például zöldmezős területen haladunk át hosszabb ideig.

Hogyha mindezt fokozni kellene, akkor legyenek a fényviszonyok éjszakaiak, vagyis felkapcsolt fényszórókkal, sötétben történjen az utazás. Egy-egy ilyen autózás után nem kell azon meglepődni, hogy különféle rovarok és bogarak ezrei lesznek a lökhárítón.

A baj csak az, hogy roppant makacs szennyeződéseket jelentenek, melyeket nem is olyan egyszerű eltávolítani. Pontosan emiatt lehet jelentősége és haszna a bogároldó bevetésének és használatának.

A bogároldó használatának leginkább javasolt ideje

A legjobb, ha magát az autómosást a POLIRTECH.HU webshop bogároldó készítményeinek valamelyikével kezdjük. Persze első körben jöhet egy alapos öblítés, utána viszont következhet maga a bogároldó használata.

Ennek hatására a lökhárítón és az autó külső részein akár a vastagabb réteget képző, elkenődött bogarak és rovarok szép lassan feloldódnak, és könnyebb lesz őket eltávolítani.

A bogároldó alkalmazásának köszönhetően ugyanis a későbbi habosítás, a teljes átmosás, illetve a viaszos réteg felvitele is sokkal látványosabb eredménnyel tud zárulni. Különösen abban az esetben, hogyha valóban minőséget jelentő bogároldó alkalmazása történik.

Természetesen a választott bogároldó minősége sem elhanyagolható tényező

Nem nehéz belátni, hogy minél jobb minőségű maga a felhasznált bogároldó, annál hatásosabb lehet az alkalmazása is. Természetesen, mint minden hasonló típusú készítménynél, itt is az összetételben keresendő a kulcs.

A kétes eredetű és gyengébb színvonalat képviselő különféle bogároldókkal nem éri meg kísérletezni. A használatuk után sokszor semmiféle pozitív fejleményt nem lehet érzékelni, ráadásul akár még a fényezésben is kárt tehetnek.

A valóban értéket és minőséget jelentő bogároldókból ezzel szemben viszonylag kevés is elegendőnek bizonyulhat, köszönhetően a kifogástalan hatásmechanizmusnak. Ennek köszönhetően pedig nemcsak könnyebb és gyorsabb lehet az autóápolás, de még a készítményből sem fogy el indokolatlanul sok.

Irány a webshop!