Így válasszunk körömmintát kirándulás előtt

Ne csak akkor gondolkodjuk trendi és különleges mintákon a körmös asztal előtt ülve, ha például esküvőre készülünk. Miért ne lehetne gyönyörű körmökkel túrázni egy jót akár a Bakonyban?


Rengeteg mintát tol elénk minden alkalommal a szakember, amikor elhangzik az a kérdés, hogy milyen díszítést szeretnél. Az eddigi fejvakarás helyett a döntés ne azon alapuljon, hogy milyen alkalomra készül a köröm.


Segítünk eligazodni a lehetőségek között. Ma már olyan alapanyagok állnak a körmös kollégák rendelkezésére, amikkel nincs lehetetlen. Bátran mehet a díszítésbe a strassz is, mert tuti, hogy nem fog kipotyogni. Csak a megfelelő anyag kell hozzá.


Milyen ötletek valósíthatók meg akkor is, ha túrázni mész?


Ez egy rém egyszerű kérdés. Bármi! Tényleg akármi… Ahogy említettük, csak a megfelelő anyag kell hozzá, mint például a Roniki díszítőzselé kínálata. De ugyanitt említhetnénk a matricákat, az akrill festéket, a strasszokat vagy az egyéb beépíthető csodákat.


Tényleg csak a fantáziánk szabhat határt az ötleteinknek, vagy éppen a rendelkezésre álló anyagok. Szinte bármi kivitelezhető, csak a tartósságról kell megfelelően gondoskodni. Ezt pedig a gyártók szavatolják nekünk.


Már csak használni kell azokat a termékeket, amikkel betonbiztos lehet bármilyen dekoráció. A fóliákat, a pigmenteket, az effekt porokat és a metál porokat még nem is említettük. Ezek szintén olyan díszítőelemek, amik megfelelő fedő használatával nem kopnak le a következő időpontodig sem.


Mik az idei szezon kedvencei?


Meríts ihletet ezekből a sorokból, mert kizárt, hogy nem találsz magadnak egyetlen megoldást sem azok közül, amiket mutatunk.


A geometriai minták minden alkalomhoz passzolhatnak, akár csíkok, akár háromszögek vagy éppen körök. A kontrasztra épülő motívumok szintén olyan lehetőségek, aminek inkább a viselt ruha színe szab határt. Mindkét esetben általában 1-2 szín kombinációja kerül a körmökre.


A flitteres és a fényes minta elegáns és ragyogó hatást kelt. Míg a matt díszítés a fényessel kombinálva igazán különleges látványt eredményez.


A virágos minták vagy a beépíthető növények a tavasz hangulatát idézik. Ami valljuk be, egy borongós őszi és esős napon is képes a tavasz ígéretét üzenni. Az arany és az ezüst díszítés pedig a luxus érzését lophatja a szürke hétköznapokba.


Tippek a különleges hatások kedvelőinek


Csak a teljesség igénye nélkül egy lista azokról a lehetőségekről, amik a hétköznapi viselet fogalmát hírből sem ismerik:


  • Strassz
  • Matrica
  • Szórógyöngy
  • Fólia
  • Pigment
  • Holografikus por
  • Spider gel
  • Metallic gel


Nem csodálkoznánk azon, ha most azt éreznéd, hogy a bőség zavarával küzdesz. Nincs ezzel semmi baj. Így legalább minden alkalomra lesz egy tuti ötleted, ami felkerülhet a kedvenc körömformád felszínére, vagy éppen beleépítve. Akár rövid, akár hosszú, minden felület “felöltöztethető”.


Nézz körül a Roniki kínálatában, ha valami újra vágysz, mert biztosak vagyunk abban, hogy találsz olyan ötletet, ami garantáltan fel fogja dobni minden napodat. Sőt! Már a következő 3 időpontra meglesz a választásod.


Irány a webshop!