Francia Klasszikusok a desszert világában - az ezerarcú Choux

Időpont
2019.11.21. 18:00 - 21:00
Háttér

A francia sütemény szó hallatán rengeteg csodás, színes, ínycsiklandó desszert jut eszünkbe!

A francia desszertek világába kalauzol Titeket Veszprémi Flóra cukrász kisasszony!
Sorozatunk második főszereplője a CHOUX, azaz a képviselőfánk, természetesen extrákkal!!
A francia cukrászat kifinomult fánkocskája a choux, ami tulajdonképpen a mi képviselő fánkunk rokona, hiszen az alapja ennek is az égetett tészta.
A workshop programja hamarosan...
A workhsopokon párosan dolgoztok, azaz ketten készítitek el a desszertkölteményeket, majd természetesen haza is viszitek ;)
A tanfolyamon biztosítjuk:
szakmai tudás, segítség
az alapanyagokat és eszközöket
kötényt, hogy megvédjük a szép ruhád
frissítő italokat
jegyzetet a kurzusról
Jelentkezés:
A workshopra CSAK a honlapon tudsz regisztrálni.
A regisztráció a részvételi díj megfizetésével válik véglegessé.
A jelentkezés bármikor átruházható, ezért, amennyiben nem tudsz részt venni, akkor keress magad helyett valakit, aki szívesen eljönne.
A workshop előtt 2 héttel történő lemondás esetén a részvételi díjat visszautalom, 1 héttel előtte a részvételi díj 50%-nak visszautalására van mód, míg az 1 héten belüli lemondás esetén sajnos nem áll módomban visszautalni!
Van lehetőség névre szóló utalvány vásárlására is, amennyiben a workshopot ajándékba szeretnéd adni.
Bármilyen étel intolerancia esetén kérlek, időben jelezd, hogy fel tudjunk készülni.
A workshop minimális létszáma 5 fő, maximáls 12 fő
Részvételi díj: 13.000,- Ft/fő


Elérhetőség
Név
KTCHN a Gasztrostudió
Cím
7623 Pécs, Indóház tér 2.
Telefonszám
+36 30 632 4204
Irány a webshop!