Építs vendégeidnek csodálatosan szép premade volume műszempillát!

Ma már rengetegen mennek szempilla stylistnak, hiszen az ízlésesen elkészített műpillák iránt is egyre nagyobb az igény. A modern technikáknak és eszközöknek hála ma már a hölgyeknek nem kell beletörődniük abba, ha ritkásak és rövidek a pilláik, hiszen bárkinek lehetnek hosszú és dús legyezői.


A premade pillák pedig manapság igen népszerűnek számítanak mind a stylistok, mint a vendégek körében.


Mit jelent az, hogy premade pilla?


A kifejezés az angol “pre” és “made” szavakból tevődik össze, ami tükörfordításban nagyjából előre elkészültet jelent, és ez megközelítőleg el is árulja a lényeget. Ezek tehát olyan előregyártott szimmetrikus fanok (kis “tincsek”), amiket a stylist így, egyben helyez fel a vendég szemére, tehát nem szálanként, hanem fanonként építi fel a pillasort.


Ezt a módszert egyre több stylist alkalmazza – persze a többség mellette ugyanúgy végez kézi fanolást is –, hiszen neki és a vendégnek is előnyös.


Persze ajánlott jó minőségű termékekkel dolgozni, az Xtreme Lashes premade pilláit például csak ajánlani tudjuk. Az amerikai brand a professzionális műszempilláiról és eszközeiről híres, és már hazánkban is sok stylist dolgozik vele, köszönhetően Horvat Krisztinának, aki a márka hazai képviselője.


Miért előnyös a premade pillák használata?


Ez a fajta műszempilla több szempontból megkönnyíti a szakember számára a munkát: nincs szükség számolgatásra, az applikálás kevésbé idő- és energiaigényes. Ráadásul még az egészséget is kíméli, hiszen a gyorsabb és hatékonyabb munka által elkerülhetőek az olyan, a szakmával gyakran együtt járó panaszok, mint a szem fáradtsága, a fájó ízületek és a merev vállak.


A fanok emellett tökéletesen szimmetrikusak és egyenletesek, így a vendég egészen biztosan nem fog csalódni a végeredményben, amit ráadásul hosszú ideig viselhet, hiszen a pillasor kellően tartós is.


Egy további hatalmas előny pedig, hogy a premade pillák felapplikálása jelentősen kevesebb időt vesz igénybe, így a stylist ugyanannyi idő alatt több vendéget tud fogadni, vagy pedig több szabadideje marad. Szerintünk mindkét lehetőség egyaránt vonzó.


S hogy a vendégek számára miért előnyösek ezek a pillák? Nos, elsősorban itt is az időbeli tényező miatt. Nem mindenki tudja ugyanis beszorítani a zsúfolt napirendjébe, hogy rendszeresen akár 2-2,5 órát is a szalonban töltsön, mire a szakember szálanként felépíti vagy feltölti a pillát.


A premade termékekkel viszont ez a munkafolyamat kb 1 órára rövidül, így a vendég is sokkal hamarabb folytathatja tovább a mindennapi teendőt, nem kell a pillaépítés közben azon stresszelnie, hogy mennyi elintéznivalója maradt még.


Csodásan tartós pillasor az Xtreme Lashes jóvoltából


A márka nem véletlenül örvend akkora népszerűségnek a tengerentúlon és hazánkban is, hiszen valóban prémiumminőségű termékeket készítenek, melyhez a legmodernebb alapanyagokat és technológiákat alkalmazzák.


Irány a webshop!