Előszilveszteri stand up comedy show

Időpont
2023.12.27. 19:00 - 21:00

ELŐSZILVESZTERI STAND UP COMEDY SHOW - PÉCS
Fellépnek a Showder Klub humoristái: Orosz Gyuri, Magyed, Gajdos Zoltán

Az év végén számot vetünk, hogy mi történt velünk az év folyamán. Mit szólnál hozzá, ha mindezt a Showder Klub 3 humoristájával közösen tennéd meg egy fantasztikus, előszilveszteri stand up comedy show keretében?

A helyszín a csodálatos pécsi Zsolnay Negyed E78 Koncertterem (Major u. 21.), az időpont december 27. 19.00. Ha a nevetés tényleg fogyaszt, akkor épp jókor! Orosz Gyuri, Magyed és Gajdos Zoltán remekül kiegészítik egymást, és fergeteges hangulatot garantálnak a család minden tagjának. A friss, izgalmas és elgondolkodtató poénokkal teletűzdelt előadás után mindenki magával tud vinni egy-két viccet, amivel szilveszterkor szórakoztathatja a barátait. A Fiúk már nagyon várják, hogy találkozzanak veled!
Jó szórakozást!

JEGYEK
Normál jegy elővételben: 5.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen: 6.400 Ft/fő.
Diákjegy elővételben: 3.900 Ft/fő. Az előadás napján a helyszínen 4.400 Ft/fő.
Jegyek online és személyesen is elérhetőek elővételi áron.
Helyszíni jegyértékesítés elővételben Pécs több pontján: a Zsolnay Negyed pénztáraiban, valamint a Tourinform Irodában (Széchenyi tér 1.)

Az előadásra telefonon keresztül is lehetőség van jegyet foglalni elővételi áron hétköznaponként 10:00 és 18:00 között az alábbi telefonszámon: +36 70 943 7585. A telefonos foglaláshoz a következő adatokat szükséges megadni: név, e-mail cím, melyik előadásra, hány jegyet szeretne foglalni. Amennyiben nem érte el kolléganőnket, 24 órán belül visszahívja Önt!

Műsoridő: 90 perc
Kapunyitás: 18:30

Jegyvásárlás online: ELŐSZILVESZTERI STAND UP COMEDY SHOW - PÉCS | Jegyvásárlás | Stand Up Comedy Humortársulat

Irány a webshop!