Élje át a grillezés élményét egy megfelelő sütővel!

A környezetbarát, hordozható CasusGrill tökéletes partnere lehet bármilyen szabadtéri programon. A grillezés különleges, máshoz nem hasonlítható ízt kölcsönöz a húsoknak, zöldségeknek.

A szabadtéri sütögetések összehozzák a társaságot, akár kicsi, akár nagyobb összejövetelről van szó, legyen az a teraszon, kertben vagy valahol a szabadban.

A jó idő beköszöntével mind több időt szeretnénk a szabadban tölteni, a nyári hétvégék jó alkalmak arra, hogy elmeneküljünk a munkahelyi nyomás elől, és egy természetjárás, kerti parti során feltöltsük magunkat energiával. Ennek gyakran része a sütögetés, amely még hangulatosabbá teszi a családi, baráti vigasságokat.

SZABADTÉRI ÉLMÉNYEK

A meleg idő mindenkit a szabadba csábít, megtelnek élettel az utcák, terek, parkok, előkerülnek a teraszokon, kertekben a kerti ülőgarnitúrák, sokasodnak a kerti partik.

Társaságban jobban esik minden falat, ráadásul a szabadtéri sütögetésnek sajátos hangulata van, jó lehetőséget teremt kötetlen beszélgetésekre, lazulós órák eltöltésére. Ma már számtalan sütési stílusnak hódolhat, aki kedvet érez hozzá, és még csak nem is kell feltétlen kerttel rendelkeznie, hiszen egy kisebb teraszon is elfér egy kerti grill. A Kerti Bútor Webáruház kerti sütő és kemence kínálatában mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabot, és indulhat a grill parti.

A kerti sütőkben, kemencékben sült ételek elkészítése egyszerű, az ízélmény viszont nagyszerű. Ráadásul a kerti sütögetésbe bevonhatók a családtagok, meghívott barátok, így mindenki kiveheti a részét a munkából, és a szakács is a társaság része marad.

A GRILLEZÉS SOHASEM VOLT MÉG ENNYIRE KÖNNYŰ, MINT A CASUSGRILL HASZNÁLATÁVAL

Amennyiben nemcsak a teraszon, kertben, hanem horgászat, kirándulás, hétvégi kiruccanás, városi piknik, nyaralás alkalmával is szívesen teret adna sütögetési vágyainak, egy hordozható grill lesz az Ön társa.

A CasusGrill 100%-ban természetes anyagokból készülő, egyszer használatos grill, amely egyszerű kivitelével, könnyű összeállíthatóságával mindenkit levesz a lábáról. A környezettudatosság szellemében, a természetben megtalálható anyagokból készül, így használat után minden eleme eltüzelhető, nem marad hátra hulladék.

Használata gyerekjáték, könnyű meggyújtani, és 5 percen belül eléri a szükséges grillezési hőmérsékletet, majd 1 óráig megőrzi az egyenletes hőt, hogy az ételek jól átsüljenek. A CasusGrillen készült ételek, legyenek azok húsok, zöldség, hal vagy gyümölcs, finom, ropogós barbeque ízvilágot kapnak.

A CasusGrill egyik legnagyobb előnye az egyéb hordozható grillekhez viszonyítva a kis súly, mivel ebből a társaság nagyságától függően akár többet is a hátizsákba dobhat a szabadtéri piknik előtt. Nem elhanyagolható előnye még a természetes, zöld összetevők, így a lávakövekkel bélelt kartonváz, a speciális bambusz szén brikett, valamint a bambusz grillrács.

Ha fontos Önnek a Föld jövője és a fenntarthatóság, és nem akar szemetet hagyni maga után egy szabadtéri sütögetés végén, válassza a mobil CasusGrillt!

Irány a webshop!