Egy kis hálószoba is lehet fantasztikus

A mai világban igen ritka kincsnek számít, ha valakinek hatalmas, tágas hálószobája van, ugyanis a legtöbb lakás, sőt családi ház is kisebb terekkel dolgozik, mint régebben. Így aztán bármennyire is fájdalmas, kell némi kompromisszumot kötni, ámbár ez nem jelenti egyértelműen azt, hogy ne lehetne egy csodálatosan meghitt és stílusos hálószobát varázsolni magunknak.


A Prémium bútoráruház a hálószoba bútorai mellett ragyogó ötleteket is nyújt az emberek számára, amelyek alkalmazásával fényesebb, praktikusabb és otthonosabb hálószobát rendezhetünk be magunknak.


Ha kíváncsi vagy rá, milyen trükköket érdemes alkalmazni, olvasd tovább cikkünket!


Játssz a színekkel és a fényekkel!


A természetes színek használata mindig jó ötlet, de különösen érvényesülnek kis helyiségekben, de nagyon trendi lett a klasszikusan fehér fal is, amelyet egységes színű kiegészítőkkel tehetsz stílusossá és színesebbé, miközben a világos falak optikailag tágítják a teret.


Tovább trükközhetsz jól elhelyezett tükrökkel, amelyek azt az érzetet keltik, hogy a hálószoba sokkal nagyobb és fényesebb, mint amúgy amennyire tükör nélkül lenne.


A természetes fények, a natúr színek és a tükrök sokat dobnak a hálószoba vélt méretén, ezért nem érdemes kihagyni őket a hálószoba berendezésekor.


Minden falat és sarkot használj ki!


Persze nemcsak a fentiek számítanak, hiszen akarva-akaratlanul is kell tárolóhely a hálószobában is, hiszen egy kis lakásban vagy házban minden apró zugra és lehetőségre szükség van.


Ilyenkor érdemes minden falat és sarkot kihasználni, polcokkal, falilámpákkal, sőt akár rejtett szekrényekkel is.


Meglátod, ha ügyesen és okosan helyezed el őket, akkor csak javítani fognak az összképen, nem pedig rontani amellett, hogy lesz egy csomó pakolási felületed.


Okosan válassz ágyat!


Tagadhatatlanul fontos az ágyválasztás is, hiszen egy kisebb helyiségben az ágyneműtartós ágy kiváló tárolóhelyet biztosít, de ha úgy hozza a sors, akár emeletes ággyal is megoldhatod az alvást.


Bármennyire is tűnik logikátlannak, a nagy ágyról még akkor sem kell lemondani, ha kis alapterületű szobád van, hiszen a falak, az ágy alatti rész mind-mind lehetőséget ad arra, hogy további helyeket teremts


Szép álmokat!


Kétségtelenül a hálószoba az egyik legfontosabb helyisége az otthonunknak, hiszen itt pihenjük ki a napok fáradalmait, és készülünk fel a másnap előttünk álló kihívásokra, ezért aztán nagyon nem mindegy, hogy mennyire érezzük jól magunkat ebben a szobában, és hogy mennyire tudjuk nyugalomban álomra hajtani fejünket, hogy egy kellemesen pihentető alvás után felvértezve induljunk neki a fárasztó hétköznapoknak!


Tégy hát meg mindent azért, hogy praktikus, ugyanakkor szép hálószobád legyen, hogy minél kipihentebben vágj neki a mindennapoknak!


Irány a webshop!