Dobja fel a teraszok hangulatát különleges bútorokkal!

A kültéri bútorok, hasonlóan a nappalik, étkezők, belső vendégterek berendezéséhez, számtalan típusban és stílusban elérhetők, és az anyagok, színek tekintetében is változatosak, így ízlésünkhöz szabhatók.


A legnagyobb különbséget a speciális anyaghasználat jelenti, ugyanis az outdoor berendezéseknek ellenállónak kell lenniük az esővel, napsütéssel, faggyal szemben, hogy hosszú ideig használhatók és esztétikusak maradjanak. Számos anyag közül választhatunk, a döntést egyéni preferenciáink, igényeink alapján kell meghozni.


A technológiáknak köszönhetően ma már olyan különleges kültéri bútorokat is vásárolhatunk, amelyek egyben hangulatvilágításként is szolgálnak, így magánházak és akár vendéglátóhelyek kertjeiben, medencepartokon nagyszerűen mutatnak. A Dublino szállodaprojektekhez kültéri lounge bútorokat kínál. Hogyan választhatja ki a megfelelő bútorokat kültérre?


Hogyan válasszon bútort kültérre?


A szaküzletek, webshopok kínálatát böngészve nem nehéz beleszeretni egy-egy garnitúrába, azonban mégse így induljon neki kültéri bútorokat vásárolni! Mielőtt elkötelezi magát egyik vagy másik mellett, egyrészt tudjon meg minden fontos jellemzőt a különféle anyagokról, másrészt legyen tisztában a rendelkezésre álló hely nagyságával, illetve azzal, milyen funkciójú bútorokra van szüksége.


Az étkezőgarnitúrák elsősorban étkezésekhez nyújtanak maximális kényelmet, az asztal- és székmagasság is ehhez igazodik, ahogyan az ülőhelyek komfortja is. Pihenéshez, relaxáláshoz méretben és kialakításban egészen másfajta bútorok és kiegészítők megfelelőek. A kültéri kanapék, fotelek, nyugágyak, lábtartók stílusos kényelmet nyújtanak a pihenéshez.


Kényelmi berendezések a teraszon


Egy hívogató és stílusos szabadtéri társalgó kialakítása a kulcsa annak, hogy teljes mértékben élvezhesse az időt a szabadban. Akár tágas terasza, akár hangulatos erkélye, akár kiterjedt intimitást biztosító kertje van, egy jól kialakított kültéri nappali a pihenés és a szórakozás paradicsomává alakíthatja azt.


Élvezze otthona kényelmét kertjében, illetve a szállodai teraszokon, medenceparton is a lounge garnitúrákon! Érezze ugyanolyan jól magát kint, mint bent, hiszen ezek a bútorok csupán anyagukban különböznek a nappalik barátságos, lakájos berendezéseitől. Az ellazulást süppedős, időjárásálló, tartós anyagokból készült párnák, puha textilek segítik.


A kanapék, fotelek mellett ne feledkezzen meg az italok és rágcsálnivalók elhelyezésére szolgáló dohányzóasztalokról, lerakókról sem. Törekedjen az egységes megjelenésre, hogy növelje a kültér esztétikáját, legyen az bármilyen stílusú!


Különleges lounge bútorok


A szabadtéri nappaliknak része a hangulatvilgítás is, ezért válasszon asztali és állólámpákat, fényfüzéreket.


Amennyiben pedig különlegességre vágyik, ajánljuk figyelmébe az egyedülálló világító lounge bútorokat, amelyek színe és világítási módja távirányítóval szabályozható, változtatható.


Irány a webshop!