Desszert bérlet-Karácsonyfa

Időpont
2019.12.22. 16:00 - 17:00
Háttér

Rövid leírás

A Filharmónia Magyarország Desszert bérlete a legkisebb gyermekek számára kínál egy izgalmas utazást a komolyzene világába, ahol megismerkedhetnek különféle hangszerekkel, híres zeneművekkel, megtudhatják, hogy mit is csinál egy karmester és mitől különleges egy szimfonikus zenekar. Lakner Tamás moderálása fordítja a komolyzenét a gyerekek nyelvére és teszi játékossá ezt az ismerkedést. A szülők számára is kellemes vasárnap délutáni kikapcsolódást kínál a koncertsorozat.

Előadók

Hodozsó György - zongora

Jegyár: Családi (2 felnőtt + gyermekek): 3400 Ft / Szóló jegyár: 3400 Ft

Bérletár: Családi (2 felnőtt + gyermekek): 9900 Ft

Kedvezmény:Kedvezményeink kizárólag szóló jegy vásárlása esetén érvényesíthető!Diákok, nyugdíjasok és Tüke Kártya tulajdonosok számára 10% kedvezményt biztosítunk.A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett és értékesített felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető, koncertenként.Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Jegyek és bérletek válthatók a Kodály Központban (Pécs, Breuer Marcell sétány 4; +36 72 500 300; jegypenztar@filharmonia.hu), a Filter Jegybárban (Pécs, Színház tér 2.), a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.
Elérhetőség
Név
Magtár Látogatóközpont
Cím
7621 Pécs, Dóm tér 6.
Telefonszám
+36 30 850 6160
Irány a webshop!