Céges bor karácsonyra? Szuper ajándék kollégáknak

Minden cégnél van egy olyan kolléga, aki felelős a különféle ünnepek idején a dolgozók megajándékozásáért. Egy kisebb cég életében ez lehet akár az ügyvezető is, de ha már egy multinacionális cégről beszélünk, akkor az is elképzelhető, hogy a vállalat HR részlegének van egy felelőse, aki a cég minden dolgozójának megszervezi az egységes ajándékozást. Ezenkívül az egyes osztályok szokásai el is térhetnek, ugyanis vannak, akik házon belül, saját közvetlen kollégáikat is szeretik meglepni.


A céges bor mindig jól jön


A bor egy olyan sokrétű ajándékötlet, amellyel bárki élhet, nem fog mellélőni. A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat borcsomagjai betekintést biztosítanak, hogy céges borból is lehet találni olyan exkluzív csomagot, amellyel örömet szerzünk kollégáinknak. Az ajándékválasztás minden alkalommal nehézségekbe ütközhet, hiszen egy kisebb cégnél is olyan ajándékkal illő meglepni a másikat, amelyik nagy valószínűséggel örömet fog okozni.


Ugyanakkor cégeknél, különösen a multinacionális vállalatoknál nem ritka, hogy csak a közvetlen kollégák ismerik egymást, akik egy irodában ülnek vagy egy emeleten dolgoznak. A különböző osztályok sokszor még munkakapcsolatban sincsenek, nem beszélve arról, ha külföldi telephelyei is vannak a vállalatnak.


Egy céges borválogatással azonban sosem nyúlunk mellé. A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat bortermékei kiváló minőségűek, olyan árucikkek, amelyekkel egy átlagos borfogyasztó nem minden nap találkozik, és ez igaz a webáruház minden termékére. Különleges kézműves gasztronómiai ételekkel és italokkal találkozhatunk, így érdemes körülnézni más kategóriákban is, hátha találunk valamilyen kiegészítő darabot is, amely illeszkedik az adott borhoz.


Logózható ajándékok


A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat legtöbb terméke logózható. Ez egy olyan szolgáltatása a webáruháznak, amellyel ajánlatos élni, hiszen mindkét fél jól jár vele. Minden dolgozót kellemes érzés önti el, ha olyan terméket kap, amelyen szerepel a munkahely neve, logója, ezáltal is valahogy közelebb érzi magát cégéhez és tudja, hogy ő is fontos láncszeme a vállalat olajozott működésének.


A cégek számára pedig egy logózható ajándék kéz a kézben jár a marketingeszközök használatával, ugyanis egy ilyen meglepetést nem csupán az adott dolgozó fog látni, hanem ha ügyes az ajándékválasztásunk, akkor a dolgozó családtagjai, netán ismerősei, barátai is. Így pedig gyorsan elterjed a jó híre a cégnek, hiszen nem is lehet másmilyen, ha így gondoskodik a munkatársairól.


Számtalan ajándékozási lehetőség


Ez a webáruház azért is különleges, mivel nem csupán férfi és női ajándékokra bontva találunk kategorizálást, hanem a létező összes ünnepi alkalom terítékre kerül. Így bármi legyen is éppen az, ami miatt gondolkodóba esünk, biztosak lehetünk benne, hogy A Hónap Ajándéka ajándékküldésnél találunk rá több megoldást. A webshop specialitása, amellyel külföldi partnereinket is meglephetjük, a magyaros ajándékcsomagok, amelyek igazi kuriózumok.


Irány a webshop!