Az újjászületés lehetősége, az újrakezdés művészete

Időpont
2019.10.01. 18:00 - 20:00
Háttér

Milyen sorsfeladataink vannak? Hogyan tudjuk újrakezdeni az életünket egy nagyobb pofon után? Vajon, amit az egyik életünkben elrontottunk, azt a következőben helyre hozhatjuk?
Egyáltalán, honnan tudhatjuk, hogy a sorsunk útján járunk? Léteznek-e sorsszerű történések? És sorsszerű találkozások? Létezik-e az Igazi? Tényleg erre vágyik mindenki? Egész életünkön át keressük a boldogságot, legtöbbször mégis úgy érezzük, nem találjuk. Miért van ez?

A sorsunk útján járni talán nem is azt jelenti, hogy könnyű az élet. Sokkal inkább azt, hogy szembe nézünk minden feladattal, nehézséggel, mert azok nem véletlenül jönnek az életünkbe.

Apropó, létezik a véletlen? Tényleg kiszolgáltatottak vagyunk a sors szeszélyeinek vagy van lehetőségünk a döntésre? Létezik-e jó vagy rossz döntés? Egyáltalán, fontos ez? Hiszen a sorsunk meg van írva. Vagy mégsem?

- Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat, a Feel SOUL Good Lélekközösség szervezésében, Sebestyén Balázs, műsorvezető, Peller Mariann, a Lélekközösség alapítója, és mindazok, akik eljönnek, hogy velünk együtt gondolkodjanak ezekről, a sokakat foglalkoztató témákról.

A rendezvény nem sajtónyilvános, így az ott elhangzottakról kép és hanganyag készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül tilos! Az előadók által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) nem engedélyezett.

Elérhetőség
Név
Expo Center
Cím
7632 Pécs,Megyeri út 72.
Irány a webshop!