Ami a magabiztos férfi ruhatárából nem hiányozhat: sportzakó farmerrel

Egyetlen magára valamit is adó férfi ruhatárából sem hiányozhat egy sportzakó, valamint egy, a casual öltözetek alapját adó farmer. A kettő kombinációja pedig az a tuti párosítás, amit bátran viselhetsz nemcsak egy randin, de a munkahelyeden vagy akár egy családi ebéden, vacsorán is.

Az a férfi, aki egyszerre tud laza és elegáns is lenni, magabiztosságot, határozottságot sugároz, és ezzel mindenkit levesz a lábáról, legyen az egy üzleti partner vagy egy meghódítandó nő.

A SPORTZAKÓTÓL A FARMERIG

A sportzakó általában természetes anyagokból készül. Színében és mintájában is különbözik az elegánsabb öltönyzakótól. Egyszerre elegáns és kényelmes, így helye van egy mai férfi ruhatárában.

Farmernadrágot az aranyásók számára készítettek először munkásnadrágnak, ami aztán a köznapi lezser viselet, a casual része lett. A divat változik, így a farmerek színe, szárbősége, szárhossza is. Jól kombinálható pólóval, inggel, különféle stílusú cipőkkel, és persze az elegánsan laza öltözet részeként sportzakóval.

HOGYAN VISELJ SPORTZAKÓT FARMERREL?

Mindkét ruhadarab kiválasztásánál részesítsd előnyben a minőséget, hiszen a több kevesebb. A sportzakó legyen kényelmes, érezd magad jól benne, legyen kellemes, jól szellőző az anyaga! Lehet kockás, csíkos, mintás vagy egyszínű, a lényeg, hogy jól passzoljon az alkalomhoz, amin viselni fogod! És persze a testalkatodhoz megfelelő méretet és fazont válassz! A Griff Webshop Camel Active ruházata egyszerre laza és sportosan elegáns, így helye van a modern férfi gardróbjában.

Az alkalom dönti el azt is, hogy inget vagy pólót választasz a sportzakó-farmer kombóhoz, hiszen mindkettő telitalálat lehet.

A farmer esetében nem nyúlhatsz mellé, ha közép- vagy sötétkék darabot választasz. Mostanában a slim fit fazonok a kedveltek, de ha alkatodhoz, stílusodhoz az egyenes szárú jobban illik, bátran viselheted azzal is. Viszont se világos színű, se koptatott, szaggatott farmert ne vegyél fel a sportzakóhoz, mert az megöli az összképet. A farmer legyen a sportzakónál sötétebb árnyalatú, kerüld a hasonló árnyalatokat, mert azzal a sportzakó-farmer összeállítás elveszti az átlagosnál több kinézetét.

Az ideális szárhossz a cipőig ér, a túl hosszú ráncolódik, amitől az összhatás szedett-vedettnek tűnik, ha túl rövid, akkor meg, mintha kinőtted volna.

MIKOR NE VISELJ SPORTZAKÓT FARMERREL?

Vannak események, amelyek elegáns ruházatot követelnek meg, és szigorú dress code van, azokon nem illik sportzakó-farmer viseletet hordani.

Még azokon a rendezvényeken is, ahol az elegánsan laza smart casual megengedett, az alulöltözöttség elkerülésére megfelelően válassz cipőt! A sportzakó-farmer kombinációhoz ugyan bátran lehet hordani elegáns bőrcipőt vagy lazább sportcipőt is, de az alkalom fogja meghatározni, melyik lesz a nyerő.

A kiegészítőkre is érdemes odafigyelni, hiszen az, hogy egy napszemüveg, egy karkötő vagy nyaklánc illik-e a farmer-zakó párosításhoz, az összejövetel függvénye, és persze a megfelelő stílusérzéké.

Viseld hát bátran a sportzakót farmerrel és kísérletezz az összeállításokkal!

Irány a webshop!